Pe stadionul “Electrica” din Timişoara, Ripensia a primit replica formaţiei CSM Reşiţa, într-un derby amical cu mult angajament şi destul de puţine faze spectaculoase în cele două careuri. Victoria a revenit Ripensiei, care a marcat cu noroc unicul gol al partidei. În minutul 74, portarul Zimmermann a încercat să degajeze, dar balonul l-a lovit pe Urvanţev şi a ricoşat în poarta reşiţeană. La final, antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruescu, a remarcat în primul rând organizarea defensivă a echipei sale, acesta fiind primul amical al verii în care Ripensia nu primeşte gol.

“Am fost un pic mai echilibraţi din punct de vedere mental, şi mai organizaţi din punct de vedere defensiv, ceea ce ne dă speranţe pentru viitor. Am fost deranjat de uşurinţa cu care am primit multe goluri în meciurile de până acum, şi astăzi mă bucur că am făcut mai puţine greşeli”, a declarat principalul Ripensiei.

“Un gol de cascadorii râsului, care nu era anunţat de nimic, căzut pe un moment al jocului în care aveam oarecare superioritate. O greşeală individuală, dar aşa se întâmplă la fotbal: jocul greşeala aşteaptă. Un joc bun de pregătire, cred că suntem bine. Sunt probleme la pasa finală, la deciziile pe care le luăm acolo, în faţa porţii, pentru că am avut situaţii bune din care puteam scoate mai mult. Dar, una peste alta, ne-am atins obiectivele în acest joc şi le mulţumim celor de la Ripensia că au acceptat să joace cu noi. Le doresc succes în continuare”, a spus la final Alex Pelici, antrenorul CSM-ului.

De interes:  În Valea Domanului, doar gazonul e bun. Alex Pelici demisionează după eşecul suferit în faţa ultimei clasate

Ripensia UVT: Dobre – A. Macrițchii, Țieranu, Lalic, Benea – V. Macrițchii, Călin, Stoi – Urvanțev, Popovici, Sîrbu. Au mai intrat: Mociu – Burdeț, Vasilescu, Vasluian, Gladun, Sokovic, Golda.

CSM Reșița: Cobrea – Lungu, Dudea, Dumitraș, Vădrariu – Breșneni, Danci – Chera, Dat, L. Buș – Ene. Au mai intrat: Zimmermann – Acka, Szijj, Țegle, Găman, Dodoi, Rimowecz, Jivan.

foto: Sebastian Tătaru (Mediafax foto)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.