Progresul Ezeriş a pierdut la masa verde jocul cu Crişul Chişineu Criş. Ambulanţa a încurcat socotelile cărăşenilor

Ghinioanele se ţin scai de Progresul Ezeriş. Meciul pe care ar fi trebuit să îl susţină în weekend, pe teren propriu, contra formaţiei Crişul Chişineu Criş, nu a mai avut loc. Motivul: lipsa ambulanţei cu medic pe care ezerişenii trebuiau să o asigure în calitate de gazde. Preşedintele clubului Progresul, Cristian Şodâncă precizează că ambulanţa a fost solicitată printr-o adresă oficială, dar aceasta nu a venit la meci. Ambulanţa de tip B, cu asistent, sosită în ultima clipă nu a întrunit condiţiile impuse pentru disputarea jocului, astfel că partida din etapa a 4-a a Ligii a III-a nu s-a mai disputat.

„La meciul cu Crișul am urmat exact aceleași proceduri și cu Ambulanța și cu Jandarmeria, precum la partida cu Dumbrăvița. Am făcut solicitarea scrisă pe 30 septembrie la ora 9:15 și ne-am trezit sâmbătă fără asistență medicală. În prima fază, ni s-a spus că nu am făcut solicitare, iar când le-am spus data și numărul solicitării au spus că nu au medici și ambulanțe disponibile. Asta era sâmbătă, la ora 14:48. În momentul acela, izolat fiind la domiciliu, l-am sunat pe profesorul Felix Borcean, primarul Caransebeșului, iar în 8 minute a apărut la stadion Ambulanța, dar numai cu asistent medical, fără medic. Aceștia au transmis delegatului nostru că nu este niciun medic disponibil, doi fiind plecați cu pacienți COVID la Timișoara. Cum să explicăm noi unor copii de 17, 18, 19 și 20 de ani, care fac zilnic naveta 90 km la antrenamente, la Caransebeș, că nu pot disputa un joc de Liga 3 pentru că unii angajați ai statului român așa înțeleg să își facă meseria?! Sau că, tipic românesc, pe lângă orice solicitare, pentru ca lucrurile să meargă normal trebuie să se și intervină cu telefoane. Probabil va trebui să solicităm sprijinul Serviciului de Ambulanță Timiș dacă la noi în județ nu se dau doi bani pe astfel de evenimente. Acum suntem într-o situație grea, suntem dărâmați și de necazul colegului nostru, domnul vicepreședinte, căruia i-a decedat mama, suntem alături de el. Vom încerca să strângem rândurile, să ne ridicăm, să mergem mai departe, aceiași nebuni care am adus echipa aici. Trebuie să o și menținem în Liga 3, nimic nu este pierdut, suntem obligați să mergem înainte”, a declarat Cristian Şodâncă pentru liga2.prosport.

De interes:  Carambol pe autostradă

Reamintim că Progresul Ezeriş nu a jucat nici în runda anterioară, când ar fi trebuit să evolueze în deplasare, la Ghiroda. Atunci, de vină au fost cazurile de COVID depistate în lotul cărăşean. Partida de la Ghiroda a fost însă reprogramată, meciul urmând să se joace în data de 13 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.