Un duo caransebeşean implicat în proiectul alb-violet! Cine e investitorul care îl ajută pe Alexa la Politehnica Timişoara?

La prezentarea oficială în noua sa calitate, aceea de manager general la ASU Politehnica Timişoara, Dan Alexa a vorbit şi despre sprijinul financiar pe care un prieten de-al său, tot caransebeşean, îl va acorda grupării alb-violete. Alexa a precizat că este vorba despre un om de afaceri stabilit actualmente la Bucureşti, care va asigura o parte a sumelor pentru salarii şi taxe. Noul sponsor nu a dorit să-şi dezvăluie deocamdată identitatea, dar Liga2.ro anunţă că a dezlegat misterul.

Potrivit publicaţiei menţionate, ar fi vorba despre omul de afaceri Petrişor Oprean, născut în 1974 la Caransebeş, absolvent de Drept la Universitatea de Vest din Timişoara. Oprean locuieşte acum în capitală, dar continuă să-şi gestioneze de la distanţă afacerile din Banatul de Munte.

Din datele obținute de Liga2.ro, Oprean este patronul pizzeriei Roberto din Caransebeș, fapt consemnat și pe contul său de Facebook, dar ar deține și o pensiune pe Muntele Mic. De asemenea, prietenul lui Dan Alexa ar fi fost și patron al ștrandului din Caransebeș, dar acest lucru este de domeniul trecutului, deoarece locația e din nou administrată de primăria orașului. Oprean are familie, inclusiv un băiat care joacă și el fotbal, la nivel juvenil. Se pare că tatăl său ar sponsoriza și clubul unde e legitimat juniorul.

De interes:  Weekend cu fotbal pentru toate vârstele. Microbiștii sunt așteptați pe stadioanele cărășene – BANAT

Deşi e un om de afaceri de succes, Oprean nu este tocmai un miliardar, şi e totuşi greu de crezut că ar putea asigura de unul singur bugetul de salarii al ASU Poli. Se pune aşadar întrebarea dacă Oprean nu e singurul care sprijină clubul. Oricum, Dan Alexa a spus că atunci când va dori să fie cunoscut, prietenul său se va prezenta singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.