Progresul Ezeriş sparge gheaţa! Primele trei puncte în Liga a III-a!

Nou-promovată în Liga a III-a, echipa de fotbal Progresul Ezeriş se bucură în sfârşit de prima victorie în actualul sezon! Etapa cu numărul 5 a fost cu noroc pentru formaţia cărăşeană, care cucereşte primele trei puncte pe terenul grupării timişene ACS Fortuna Becicherecu Mic. Partida disputată în această după-amiază pe stadionul comunal din Becicherecu Mic s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea elevilor lui Adrian Enăşescu, care s-au impus graţie golurilor marcate de Hrudei (penalty, min.30) şi Drăgoi (min. 53).

Progresul Ezeriş a început partida în formula: Birăescu, Mărgan, Rimovecz, Cheda, Marius Musteța, Drăgoi, Jula, Marian Musteța, Lolea, Hrudei, Beloescu. Rezerve: Corneanu, Petruț, Marișescu, Chiurtu, Munteanu, Simion.

În celălalt meci disputat astăzi în seria a 8-a, CSC Dumbrăvița a pierdut acasă, scor 1-2, în faţa Şoimilor din Lipova. După victoria obţinută la Becicherecu Mic, Progresul Ezeriş urcă pe locul 7 în clasamentul seriei a 8-a. În etapa următoare, pe 16 octombrie, cărăşenii vor evolua din nou în deplasare, de această dată la ACS Poli Timişoara. Până atunci însă, Progresul va mai juca restanţa de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, partidă din etapa a 3-a care a fost reprogramată pentru data de 13 octombrie.

De interes:  Burghie pentru masinile de gaurit

foto: ACS Progresul Ezeris

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.