[FOTO] Marşul reşiţean a spulberat concurenţa la Naţionalele de 20 de km! Reşiţenii aduc acasă 12 medalii

Cinci medalii de aur, cinci de argint şi două de bronz! Acesta e bilanţul mărşăluitorilor reşiţeni la Campionatul Naţional de 20 de km, eveniment sportiv desfăşurat pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din capitală. Pandemia nu i-a scos din ritm pe reprezentanţii Reşiţei, care şi-au reconfirmat cu acest prilej supremaţia la cel mai înalt nivel intern. Dintre cele 12 medalii cucerite de sportivii de la CS Universitatea şi CS Municipal Reşiţa, opt au fost adjudecate la individual şi patru în competiţiile echipelor. Titlurile naţionale de seniori au revenit sportivilor Narcis Mihăilă (CSU-CSM Reşiţa) şi Ana Rodean (CSU Alba Iulia-CSU Reşiţa).

În competiţia individuală feminină, podiumul naţional individual a fost completat de Mihaela Acatrinei şi Mihaela Puşcaşu, iar la masculin vicecampion al ţării a devenit Marius Cocioran. La categoria tineret, Ionuţ Pleşu a cucerit aurul naţional, în vreme ce argintul i-a revenit colegului Remus Rădoi. Şi tot la tineret, dar în întrecerea feminină, Loredana Cocoş şi-a adjudecat medalia de bronz.

De interes:  Criza coronavirusului îi încurcă şi pe handbaliştii reşiţeni. Bojan Butulija: “Sper ca în curând să ne antrenăm normal”

Alte patru medalii au fost cucerite de şcoala reşiţeană de marş în competiţiile echipelor. La seniori, echipa masculină compusă din Narcis Mihăilă, Marius Cocioran şi Atila Balogh a devenit campioană naţională, iar cea feminină, în componenţa Mihaela Puşcaşu, Lăcrămioara Căruceriu şi Loredana Cocoş, a luat argintul. În sfârşit, dar nu în ultimul rând, echipa masculină de tineret, formată din Ionuţ Pleşu, Remus Rădoi şi Samuel Poliţă, a devenit campioană naţională la această categorie de vârstă şi vicecampioană la seniori. Sportivii reşiţeni legitimaţi la CSU şi CSM Reşiţa sunt antrenaţi de tehnicienii Octavian Măzăran, Gheorghe Ardeleanu şi Marius Cocioran.

Din cauza pandemiei, Campionatele Naţionale de 20 km marş s-au desfăşurat, în premieră, doar pe stadion, mărşăluitorii având de parcurs 50 de ture în arenă, în locul celor 20 de ture pe şosea din anii anteriori.

foto: FRA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.