Liga Zimbrilor, sezonul 2020/2021, debutează cu turneul de la Sfântu Gheorghe, acolo unde se vor disputa primele trei etape din noua ediție de campionat. Din 15 până în 17 septembrie, cele 16 echipe din Liga Zimbrilor vor juca opt meciuri zilnic, în cele două săli de sport din Sfântu Gheorghe.

CSM Reşiţa va debuta mâine, 15 septembrie, de la ora 12.00, contra formaţiei CSM Focşani 2007. În etapa a doua, programată miercuri, handbaliştii pregătiţi de Bojan Butulija şi Ilie Vaidasigan vor da piept cu “tigrii” de la CSM Bucureşti. În fine, joi, în ultima rundă a turneului, CSM Reşiţa va evolua de la ora 14.30 în compania formaţiei AHC Dobrogea Sud.  Din păcate, CSM Reşiţa nu abordează acest turneu la adevăratul ei potenţial, din cauza numeroaselor probleme de lot apărute în ultima perioadă:

“Situaţia lotului nu e prea bună; portarul Paul Simulescu este operat de apendicită, Eric Bărbuş are două ligamente rupte la gleznă, iar Raul Heimbach este şi el accidentat. Străinii lipsesc şi ei, nici georgienii, nici sârbii nu au putut primi vize din cauza problemelor cu pandemia. Ei sunt cu noi, dar din păcate nu vor putea juca pentru că nu au vize. Abordăm totuşi acest turneu încrezători, sperăm ca şi fără jucătorii străini să scoatem nişte rezultate bune. Noi ne dorim din tot sufletul să câştigăm fiecare meci”, a spus antrenorul secund Ilie Vaidasigan.

De interes:  CSM Reşiţa, învinsă categoric de FCU Craiova. Alex Pelici: “Un test util, am văzut ce avem de corectat”

Toate meciurile de la turneul din Covasna se vor juca cu porţile închise, accesul publicului nefiind permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.