Cei mai fideli suporteri sunt la Reşiţa! Nu vor fi în tribune, dar susţin echipa cumpărând carduri de fidelitate!

Sloganul “Toţi pentru echipă” nu e vorbă goală la Reşiţa! Echipa de fotbal din Valea Domanului are în spate o galerie înfocată şi nenumăraţi suporteri care sunt alături de CSM Reşiţa la bine şi la rău. În sezonul care stă să înceapă nu vor fi în tribune, din cauza pandemiei, dar s-au gândit că pot ajuta altfel.  La iniţiativa suporterilor, clubul a emis un număr limitat de carduri de fidelitate, care vor putea fi achiziţionate de fani. Preţul unui card este de 70 de lei, iar banii adunaţi reprezintă mâna de ajutor pe care fanii o întind clubului şi echipei, înaintea unui sezon foarte costisitor. Cardurile pot fi achiziţionate de la birourile din Valea Domanului, zilnic, de luni până vineri,  de la 8-15. De miercuri, 26 august, ele pot fi găsite, între orele 17-19,  și la standul amplasat în zona Victoria din cartierul Govândari. “Nu vom fi în tribune ca să-i încurajăm, dar putem să-i susţinem cumpărând cardurile de fidelitate”, spune Marcel Guşcă, liderul Guardiei Ultra.

De interes:  Cele mai tari filme din ultimul deceniu

“Pentru un suporter vechi ca mine, care merge pe stadion de 40 de ani, este un sentiment ciudat ca echipa mea să joace acasă sau în deplasare, şi eu să nu o pot încuraja. Va trece echipa prin momente foarte grele, prin lipsa suporterilor, atât din punct de vedere moral, cât şi financiar. Depunem eforturi să ajutăm, căci suntem conştienţi că pierderile financiare sunt însemnate pentru club. De-a lungul timpului, suporterii clubului CSM Reşiţa au demonstrat că pot ajuta foarte mult prin contribuţia lor. Ei au cumpărat bilete, abonamente, tricouri, în vistieria clubului intrând astfel sume importante. Acum am solicitat clubului emiterea acestor carduri de fidelitate. Ele pot fi achiziţionate direct de la club, sau de la Victoria, acolo unde noi, membrii galeriei, amplasăm un stand. Ne-am gândit la zona Victoria, pentru că foarte mulţi suporteri locuiesc în Govândari şi astfel nu trebuie să mai meargă până în Valea Domanului. Fac un apel la toţi susţinătorii să achiziţioneze aceste carduri, peste ani se vor mândri cu siguranţă cu ele. Un card costă 70 de lei, iar clubul înţeleg că vine cu o supraofertă, în sensul că, dacă se va permite accesul spectatorilor, cei care achiziţionează acum cardul să aibă intrarea liberă. Noi am vrea şi atunci să achiziţionăm alte abonamente, dar asta ţine de politica clubului, aşteptăm să vedem. Din ziua de miercuri cardurile vor putea fi găsite şi la standul de la complexul Victoria, între orele 17.00 şi 19.00. Deja lumea ştie unde va fi standul, şi ne dorim să venim în mijlocul oamenilor. Suporterii vin şi pentru materiale promoţionale, iau informaţii despre transferuri, despre club. Reşiţenii sunt foarte interesaţi de fenomenul fotbal, şi în mod special de CSM Reşiţa. Am primit deja o mulţime de mesaje din partea celor interesaţi de carduri, inclusiv din străinătate am fost contactat de suporteri care se interesează de modalitatea de a le cumpăra, sau pur şi simplu cer un cont al clubului pentru a face donaţii. Spre deosebire de alte oraşe, la Reşiţa, între galerie şi restul suporterilor există o strânsă legătură. La noi chiar e valabil sloganul «Toţi pentru echipă!»,  deviza noastră din ultimul an”, a declarat veteranul Marcel Guşcă, liderul Guardiei reşiţene.

De interes:  CSM Reşiţa a pierdut primul duel din Liga Zimbrilor

Noul sezon al Ligii a II-a de fotbal e programat să înceapă pe 29 august, dar CSM Reşiţa nu are adversară în prima etapă. În aceste condiţii, rosso-nerii reşiţeni vor debuta abia în etapa a doua, cu un meci pe teren propriu contra Petrolului din Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.