CSM Reşiţa, învinsă categoric de FCU Craiova. Alex Pelici: “Un test util, am văzut ce avem de corectat”

Echipa de fotbal CSM Reşiţa şi-a măsurat forţele cu FCU Craiova 1948, într-un amical disputat ieri la Drobeta Turnu-Severin. Partida a fost câştigată fără drept de apel de formaţia din Bănie, care a condus la pauză cu 4-0 şi s-a impus în final cu scorul de 5-2. Pentru olteni au marcat Andrea Compagno (min. 16), Marian Stoenac (min. 20, pen.), Robert Răducanu (28), Vlad Pop (39) şi Vlad Botia (min. 61). Reşiţenii au punctat dintr-un autogol al portarului craiovean Enache (min. 63) şi prin Daniel Ene, care a stabilit scorul final în minutul 82 al întâlnirii. După meci, antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici a apreciat jocul drept un test util, chiar dacă rezultatul n-a fost cel pe care şi l-ar fi dorit.

“A fost un test foarte bun, pentru că am putut să vedem ce avem de corectat. Dacă nu aveam nimic de corectat nu avea sens să fim aici. E un test util, care ne ajută. În multe momente, atitudinea e cea care contează. Sunt două etape diferite de de pregătire – a noastră, vizavi de cea a Craiovei. Ei sunt în faţa noastră cu vreo două-trei săptămâni, şi asta se vede. Noi venim după cantonament, e normal că nu am avut prospeţime, ei au avut o viteză în plus la orice situaţie de joc. Asta este. E bine că s-a întâmplat acum, pentru că avem timp să corectăm până la campionat”, a declarat Alex Pelici.

De interes:  Cum te ajuta un ciclu de steroizi de calitate sa obtii masa musculara

Mâine, 24 iulie, CSM Reşiţa va disputa un nou meci de pregătire: de la ora 18.00, rosso-nerii vor juca la Târgu Jiu, contra Pandurilor din localitate.

foto: Miruna Mihancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.