Echipa de fotbal CSM Reşiţa şi-a măsurat forţele cu FCU Craiova 1948, într-un amical disputat ieri la Drobeta Turnu-Severin. Partida a fost câştigată fără drept de apel de formaţia din Bănie, care a condus la pauză cu 4-0 şi s-a impus în final cu scorul de 5-2. Pentru olteni au marcat Andrea Compagno (min. 16), Marian Stoenac (min. 20, pen.), Robert Răducanu (28), Vlad Pop (39) şi Vlad Botia (min. 61). Reşiţenii au punctat dintr-un autogol al portarului craiovean Enache (min. 63) şi prin Daniel Ene, care a stabilit scorul final în minutul 82 al întâlnirii. După meci, antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici a apreciat jocul drept un test util, chiar dacă rezultatul n-a fost cel pe care şi l-ar fi dorit.

“A fost un test foarte bun, pentru că am putut să vedem ce avem de corectat. Dacă nu aveam nimic de corectat nu avea sens să fim aici. E un test util, care ne ajută. În multe momente, atitudinea e cea care contează. Sunt două etape diferite de de pregătire – a noastră, vizavi de cea a Craiovei. Ei sunt în faţa noastră cu vreo două-trei săptămâni, şi asta se vede. Noi venim după cantonament, e normal că nu am avut prospeţime, ei au avut o viteză în plus la orice situaţie de joc. Asta este. E bine că s-a întâmplat acum, pentru că avem timp să corectăm până la campionat”, a declarat Alex Pelici.

De interes:  Lipsită de susţinere financiară, echipa de şah Muncitorul Reşiţa spune "pas" Diviziei A. Reşiţenii participă în acest weekend la Naţionalele de şah rapid şi blitz

Mâine, 24 iulie, CSM Reşiţa va disputa un nou meci de pregătire: de la ora 18.00, rosso-nerii vor juca la Târgu Jiu, contra Pandurilor din localitate.

foto: Miruna Mihancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.