CSM Reşiţa a pierdut primul duel din Liga Zimbrilor

Echipa de handbal CSM Reşiţa a debutat cu stângul în noul sezon al Ligii Zimbrilor. În runda inaugurală a turneului de la Sfântu Gheorghe, handbaliştii antrenaţi de Bojan Butulija şi Ilie Vaidasigan au primit astăzi replica formaţiei CSM Focşani 2007. Fără Raul Heimbach, Eric Bărbuş şi portarul Paul Simulescu, absenţi din cauza problemelor medicale, şi lipsită de aportul jucătorilor din legiunea străină, care nu şi-au primit vizele, formaţia reşiţeană a ţinut aproape doar în prima  repriză, încheiată cu scorul de 10-7 în favoarea focşănenilor. După pauză, CSM Focşani a reuşit desprinderea şi s-a impus fără emoţii, cu scorul de 22-15.

“Sincer să vă spun, noi ştiam dinainte de meci că vom avea viaţă grea, pentru că ne lipsesc şapte jucători de bază. Oricum, prima repriză a fost bună, dar în repriza a doua am făcut prea multe greşeli tehnice. Acolo s-a  făcut diferenţa, echipa din Focşani a ştiut să profite. Adversarii noştri au fost astăzi mai buni, şi îi felicit. Din păcate, vom juca toate cele trei meciuri fără cei şapte jucători. Nu depunem armele, vom încerca să câştigăm cel puţin un meci, aşa sper, şi dacă nu, măcar să îmbunătăţim cât mai mult jocul nostru”, a declarat după meci Bojan Butulija, principalul reşiţenilor.

De interes:  Telefonul Redmi- un produs tehnologic inteligent necesar

“Cel mai important e faptul că am dat drumul la handbal, iar noi, jucătorii, ne putem face meseria. Din păcate, la noi s-a văzut lipsa de experienţă, în plus, am avut şi neşansa de a nu putea folosi cei patru jucători străini. Sperăm să fie mai bine în continuare. Mâine vom întâlni formaţia CSM Bucureşti, o echipă cel puţin la fel de bună ca Focşaniul. Vom vedea ce va fi”, a spus portarul Răzvan Szopka.

Noul sezon al handbalului masculin românesc a început astăzi la Sfântu Gheorghe, unde are loc turneul ce programează primele trei etape. Mâine, de la ora 19:30, CSM Reşiţa va juca în compania formaţiei CSM Bucureşti, iar joi, de la ora 14:30, este programat jocul cu AHC Dobrogea Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.