Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș se mândrește cu încă un medic de mare succes.

Dr. Bogdan Șorop este unul dintre medicii secției Obstetrică-Ginecologie ai Spitalului. Este nascut la Severin, urmând apoi cursurile Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara.

Acesta profesează ca medic specialist Obstetrică-Ginecologie din 2014, medic primar din 2018 și doctorand al Școlii doctorale UMF Victor Babeș.
Dr. Bogdan Șorop își continuă în permanență educația medicală participând frecvent la Congrese Naționale și Internaționale, acordând un deosebit interes pentru publicațiile naționale și internaționale.

Totodată , este și coautorul a două cărți de Obstetrică-Ginecologie.

Printre numeroasele realizări ale domnului doctor se numără și prima laparoscopie ginecologică la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș și, de asemenea, prima histerectomie Laparoscopică, cea mai tânără pacientă operată având doar 13 ani. Obstetrica-Ginecologia este o ramură complexă, care, pe langă pregătirea medicală corespunzătoare, presupune și creearea unei legături strânse cu pacientele, o colaborare bazată pe siguranța și încrederea că totul va fi bine.

De interes:  Bebe Pasere, reacția viceprimarului revocat indică “interese politice”

Pacienții spitalului  își doresc să fie asistați de cel mai bine pregătit personal medical, astfel că Dr. Șorop este mereu în slujba pacientelor din municipiul Caransebeș.

“Vă mulțumim pentru contribuția adusă Spitalului Municipal de Urgență Caranebeș și sperăm să vă avem mult timp alături de noi! “

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.