Marți seară, în jurul orei 21:45, prin apel 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit la un apartament de pe str. Ștefan Velovan din municipiul Caransebeș.

Au intervenit de urgență 2 echipaje de stingere și unul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. Incendiul emană mult fum, care a pătruns și în casă scării, astfel că s-a impus evacuarea unui număr de 7 persoane de la nivelul superior. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Proprietara apartamentului nu era acasă la momentul izbucnirii incendiului, ajungând la domiciliu în timpul intervenției de stingere. Această a suferit un atac de panică și a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital.

A ars mobilierul din camera în care s-a produs incendiul, iar restul apartamentului și casă scării au fost afectate puternic de fum. Din apartament a fost salvat un câine de talie mică, care nu pare să fie rănit. În urmă cercetărilor efectuate la față locului a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un scurtcircuit electric.
La nici 5 minute de la momentul anunțării acestui incendiu, tot prin apel 112, este anunțat un incendiu la un apartament în orașul Anina. Pentru stingerea acestuia au acționat un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Oravița și SVSU Anina. Din fericire, nici în acest caz nu a fost nimeni rănit, dar au fost evacuate 30 de persoane de la nivelurile superioare. A ars mobilierul din camera, o ușa și un toc de geam, iar la apartamentul de la nivelul superior a fost afectat un geam. Acest incendiu pare să fi izbucnit din cauza unui sistem de încălzire improvizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.