Așa cum a promis, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș continuă să iși pună in valoare fiecare medic in parte cu specializările și competențele sale.

Doctor Grozăvescu Călin Ioan este un om  care dă dovadă de seriozitate excesivă !

Competențe medicale: radiologie clasică, ecografie, computer tomografie, imagistică prin rezonanță magnetică.
Competențe nemedicale, impuse de destin: experiență în administrație sanitară acumulată în perioada de director medical și manager interimar.

Radiologul este medicul care obține informații medicale sub formă de imagini, pe care le integrează în simptomatologia clinică. Înainte de toate, medicul radiolog trebuie să cunoască aspectele clinice ale bolilor, pentru că doar în felul acesta poate înțelege și poate alege cea mai potrivită investigație. Este extrem de necesar să observăm importanța tehnicilor imagistice pe care le utilizăm în prezent pentru diagnosticarea anumitor boli. Întreg procesul de recunoaştere a unor patologii dintr-o multitudine de variante presupune tehnica, manualitatea şi experienţa doctorului, lucruri pe care Dr. Grozăvescu le deţine.
Imagistica medicală este poate mai mult decât oricare altă specialitate legată astăzi de tehnica medicală. Puţini doctori au avut şansa de a-şi începe cariera într-un spital de dimensiuni mijlocii, având în dotare mijloace tehnice, imagistice de ultimă generaţie.

De interes:  Invitatul de nunta perfect. Reguli de comportament

Este şi cazul domnului doctor Călin Grozăvescu, care de la începutul carierei a lucrat atât pe CT, cât şi pe RMN.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.