Desfăşurate anul acesta în România, la Drobeta Turnu Severin, Campionatele Balcanice de Culturism şi Fitness au consemnat un nou succes al caransebeşeanului Dorian Armaş! Sportivul care se pregăteşte la propria sală de fitness, Cobra Gym, a impresionat juriul competiţiei şi a adus acasă medalia de aur şi titlul de campion balcanic la categoria Masters Bodybuilding Classic.

Sportivi din 12 ţări s-au înscris la Balcaniada găzduită de Palatul Cultural “Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin. Evenimentul sportiv a avut loc în perioada 4-6 septembrie, sub egida Federaţiei Internaţionale de profil, iar la eveniment a fost prezent atât Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, cât şi Rafael Santonja, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Culturism şi Fitness.

De remarcat că sportivul caransebeşean Dorian Armaş nu e la primul succes din această toamnă. Cu doar o săptămână înaintea Campionatelor Balcanice, Armaş a cucerit la Sibiu titlul de campion naţional al categoriei Masters (sportivi peste 40 de ani), precum şi un titlu de vicecampion la seniori – Clasic Fizic. Succesul de la Sibiu l-a propulsat în elita naţională participantă la Campionatele Balcanice, acolo unde Dorian Armaş şi-a reconfirmat calităţile. O toamnă bogată pentru sportivul caransebeşean, care a avut alături un partener dedicat şi priceput:

De interes:  Cum să nu ne lăsăm copleșiți de amenințările cibernetice: trei obiective de securitate cărora să le acordăm atenție în 2023

“Vreau sa mulțumesc persoanei care în ultimul an și jumătate mi-a fost alături din toate punctele de vedere (antrenament , nutriţie și psihologie sportivă) , antrenorului și prietenului meu Chelba Adrian, fără de care în mod cert nu reușeam să trăiesc acest vis frumos! Mulțumesc, Coach !!!”, scrie Dorian Armaş pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.