Ședința Consiliului Local Caransebeș de vineri, 29 ianuarie 2021 s-a încheiat cu o surpriză neplăcută pentru Felician Bebe Pasere, cel care ocupa postul de viceprimar al municipiului. Peste ordinea de zi a ședinței, primarul Felix Borcean a venit cu o propunere suplimentară și anume, demiterea viceprimarului.

Bineînteles, chiar dacă Felician Pasere consideră că și-a îndeplinit atribuțiile într-un mod exemplar, majoritatea de două treimi formată din liberali, sociali-democrați, USR și PMP, au decis schimbarea care aruncă în aer aranjamentele politice și deschide drum PNL-ului spre poziția râvnită.Mai mult, primarul spune că, la urechile sale, au ajuns mai multe informații de la oameni din primărie, informații privind grandomania viceprimarului, consumul exagerat de motorină pentru mașina de serviciu, dar și insistența pentru schimbarea destinației unui teren din vecinătatea caselor pe care acesta le-a construit în cartierul Pipirig.

Luat prin surprindere de proiectul de hotărâre inițiat în regim de urgență, în apărarea sa, proaspătul demis din funcție, domnul Pesere, sustine că, după mulți ani, în Caransebeș lucurile începuseră a lua un făgaș normal prin dinamizarea lucrurilor, fapt datorat responsabilității pe care acesta o avea. Tot în urma declarațiilor făcute se pare că, decizia a fost una politică, prin care, cele două partide mari PSD și PNL au votat ca în continuare, să nu se schimbe nimic. „Au priorități foarte bine stabilite și sunt foarte bine organizați. Ceea ce s-a întâmplat, dovedește foarte clar acest fapt. Așa cum oricine poate vedea, ceea ce îi unește este mai puternic decât tot ceea ce declară public că îi desparte. În zilele următoare voi reveni în spațiul public cu detalii, inclusiv referitor la pretextele invocate de cei implicați, motivele fiind cu totul altele.”– a mai adăugat acesta.

De interes:  SEO- unealta perfecta pentru magazinele online

Domnul Felician Bebe Pasere, rămâne, în continuare, consilier local, un consiler care promite că va continua să facă tot ce este posibil pentru orașul Caransebeș, chiar și din această poziție.

Nu în ultimul rând, edilul a ținut să le mulțumească tuturor cel care l-au spijinit și susținut, inclusiv oamenilor din Primăria Caransebeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.