Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș se mândrește cu încă un medic valoros !

Dr. Gherman Aurora este medic primar Neurologie  și a absolvit  Facultatea  de Medicină din Timișoara, urmând apoi rezidențiatul la București, la Clinica de Boli Cerebrovasculare, fiind îndrumată de cunoscuți profesori academicieni precum: Prof. Dr. Vlad Voiculescu, Prof. Dr. Popa Constantin, Prof. Dr. Leon Dănăilă, Prof. Dr. Constantin Arseni.

De asemenea, doamna doctor a avut numeroase invitații la Congrese și Conferințe Naționale și Internaționale, în Europa, Asia, America de Sud, Canada și chiar în Africa. După anul 1990, a fost invitată să lucreze la Clinica de Neurologie din Lyon, Franța, însă dragostea pentru țară a determinat-o sa rămână.

Neurologia este o ramură specială a medicinii care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic, fiind deseori catalogată ca fiind o specialitate grea și dezarmantă.

Doamna doctor urmărește întotdeauna semnele clinice cu măiestrie, este tenace și perseverentă, deoarece orice minut contează foarte mult. Dânsa spune că respectul și omenia au fost reciproc întreținute, astfel încât a existat o relație foarte strânsă între dumneaei și pacienți. Satisfacția cea mai mare vine atunci când pacientul se simte bine în urma tratamentului efectuat.

De interes:  Accident după accident de la Timișoara până la Caransebeș

” Iubesc prea mult profesia de medic și o profesez cu extrem de multă dăruire! Atunci când întâlnesc pacienți pe stradă și îmi mulțumesc pentru faptul că le-am salvat viața … mi se umple inima de bucurie!!” – a spus medicul Gherman Aurora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.