Ce trebuie să știi înainte de a paria la Netbet?

Cum-pariez-la-Netbet

Majoritatea pariorilor știu că Netbet este una din casele de pariuri de top din România și asta se datorează profesionalismului de care au dat dovadă de-a lungul timpului și promoțiilor cu care își surprind clienții constant. O să îți detaliez câteva aspecte pe care trebuie să le știi înainte de a paria la Netbet.

Netbet este o agenția de pariuri din România cu cele mai multe promoții. Netbet oferă pentru majoritatea evenimentelor importante promoții speciale. Promoțiile constau în pariuri gratuite sau bonusuri în bani reali acordate dacă se îndeplinesc anumite condiții.

Depunerile Netbet

Depunerile la Netbet Pariuri nu sunt condiționate de deținerea unui cont bancar. Majoritatea agențiilor de pariuri online au ca metodă de plată doar tranzacțiile printr-un card bancar sau printr-un portofel electronic. Netbet, în schimb, oferă posibilitatea clienților săi de a depune sau retrage bani din agențiile stradale, deși nu există agenții Netbet.

Cei de la Netbet au încheiat un contract de colaborare cu Favbet prin care clienții pot depune și retrage bani din agențiile stradale Favbet. Poți solicita un card Netbet în orice agenție Favbet. Tot ce trebuie să faci este să prezinți o carte de identitate prima dată când obții cardul, apoi trebuie doar să dai cardul Netbet operatorului Favbet și să îi specifici suma pe care dorești să o depui. Înainte de a paria asigura-te ca consulți si articolul cu recomandări despre analize sportive.

De interes:  Klaus Iohannis: "Starea de alertă NU va mai fi prelungită, de săptămâna viitoare"! Ce restricții vor fi eliminate?

Manager de cont VIP

În cadrul Netbet ai parte de un club VIP unde poți câștiga netpuncte și poți profita de beneficii exclusive nivelului tău din club. În cadrul acestui club, poți solicita cote mai mari pentru anumite evenimente în limitele în care se pot oferi aceste cote. Dacă ești în clubul VIP poți solicita retrageri rapide deoarece ai un manager de cont VIP dedicat care este alături de tine în fiecare zi și care îți oferă asistență oricând.

Un alt aspect important la Netbet este posibilitatea de a închide un pariu parțial. Netbet este una dintre puținele case de pariuri care oferă posibilitatea de a închide doar o parte dintr-un pariu. Diferența dintre a da cash-out total unui pariu și a da cash-out parțial este că poți închide doar o parte din pariu, restul pariului rămânând în continuare în desfășurare. Această funcție îți permite să îți asiguri o parte câștigătoare din pariu și să rămâi cu pariul în desfășurare pe miza rămasă.

De interes:  Culisele Statului Paralel: Continuă seria dezvăluirilor despre șeful CJ Ilfov - Hubert Thuma, contracte de 70 de milioane euro

Pronosport numit Pronobet

Tot la Netbet există un joc de tip Pronosport numit Pronobet. Acest concurs propune 11 sau 5 evenimente sportive. Miza grilei dacă sunt pariuri simple de tip 1×2 este de 1 euro. În funcție de numărul de pariuri din grilă este stabilit și numărul de pronosticuri pentru care se va acorda premiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.