strategii-pariuri-castigatoare

Pentru a reuși să ai cât mai multe bilete câștigătoare este necesar să folosești anumite strategii. Există multe strategii de pariuri existente în prezent, dar fiecare se mulează pe diferite stiluri de pariori. Trebuie să încerci mai multe variante de strategii pentru a afla care ți se potrivesc mai bine.

Strategia Labouchere

Această strategie se bazează strict pe matematică. Strategia Labouchere este de fapt un stil de pariere progresiv care are la bază calcule matematice. Principiul de funcționare al acestei strategii nu este complicat. Trebuie să alegi în primul rând un șir de numere între 1 și 9. Miza primului pariu va fi, de fapt, suma primului și a ultimului număr din șir.

În cazul în care pariul este câștigător, atunci vei scoate acele două numere din șir. Dacă ai pierdut acel pariu, atunci această miză trebuie să o treci ca ultimul număr din șir. De exemplu, dacă ai un șir 1, 3, 4, 7, 6, 8 și vrei să pariezi prima și ultima cifră din șir, atunci vei paria 8+1 unități, adică 9. Dacă câștigi acest pariu, vei elimina cele două cifre din șir și vei rămâne cu 3, 4, 7, 6.

De interes:  Magia Crăciunului revine la Timișoara!

Strategia D’Alembert

D’Alembert a fost un filosof, fizician și un mare matematician. Strategia D’Alembert la pariuri se referă la schimbarea mizei după fiecare bilet în baza unei progresii negative. Trebuie să ai o bancă de start, o miză pentru primul pariu și o anumită sumă care să oscileze după orice pariu fie el câștigător sau pierzător (aceasta va fi notată cu n). Dacă primul pariu iese câștigător, atunci din miză vei scădea N, iar dacă este pierzător, atunci vei aduna la miză N. Vei aplica acest principiu după fiecare pariu, indiferent dacă este pierzător sau câștigător. Pentru a avea succes, este recomandat să ai un buget de minim 10 ori mai mare decât miza pe care o plasezi la început.

Strategia sistemului 1-3-2-6

Acest sistem de pariere este utilizat preponderent la cazino, dar este o strategie care se mulează foarte bine și la pariuri. Baza acestei strategii se referă la faptul că poți avea 4 pariuri consecutive câștigătoare. Pe prima miză trebuie să pariezi o unitate, pe a doua trei unități, pe a treia două unități și pe ultima 6 unități. Dacă cele 4 pariuri la rând sunt câștigătoare, profitul va fi unul între 1 și 6 unități. Dacă pierzi, trebuie să reîncepi cu o unitate. Cotele aproximative trebuie să fie de 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.