Fără adversară în prima etapă a noului sezon, CSM Reşiţa vrea toate punctele puse în joc la meciul de acasă cu Petrolul Ploieşti. Acelaşi obiectiv îl au însă şi ploieştenii, care speră să recupereze în Valea Domanului cele trei puncte pierdute acasă în faţa Farului din Constanţa. Al 12-lea jucător nu se va afla în tribune, aşa că spectacolul va avea loc, din păcate, numai pe teren. Gazonul reabilitat din Valea Domanului oferă condiţii ideale pentru o confruntare care se anunţă foarte interesantă. La capitolul buget, Petrolul e peste Reşiţa, dar nu banii joacă în teren, spune preşedintele reşiţean Cristian Bobar.

 “Este un meci foarte important, cu o echipă foarte bună care vine clar după puncte. Am văzut și declarația antrenorului Viorel Moldovan, nu-și mai permit să piardă puncte. Noi bineînțeles că nu vrem să le dăm, așa că o să fie un meci interesant, cu o echipă care, probabil, are cel mai mare buget din Liga a II-a. Viorel Moldovan și-a dorit foarte mult jucători din Liga I, dar nu i-a putut aduce. Deși au un buget de două ori mai mare decât noi, nu banii joacă. Noi suntem pregătiți și am constatat că avem mulți suporteri alături de noi, atât din oraș, cât și din județ. Au cumpărat foarte multe carduri de fidelitate, tricouri, materiale promoționale. S-au comercializat câteva sute. Ei sunt alături de noi, chiar dacă nu se pot afla în tribune. Pierdem foarte mult că nu-i putem avea în incinta stadionului, dar sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Le-am transmis jucătorilor să fie curajoși și să aibă atitudine, pentru că o să avem un meci frumos. Joi,  fotbaliştii noştri au efectuat testele, așteptăm rezultatele. După aceasta, echipa va intra în cantonament la stadion. La fiecare testare există emoții, deoarece nu ne dorim să avem probleme. Avem nevoie de întreg lotul să fie valid. Toți jucătorii sunt sănătoși, apți pentru acest joc cu Petrolul Ploiești. La meci există un protocol anti-Covid care trebuie respectat, fiecare răspunde pentru ceea ce face. Gazonul este unul de Liga I, putem juca un fotbal frumos, toate condițiile sunt asigurate. Este un meci greu, cu presiune, pentru că Petrolul Ploiești vine după puncte la Reșița”, a declarat Cristi Bobar.

De interes:  Alimente care pot ameliora durerea – BANAT

Meciul CSM Reşiţa – Petrolul Ploieşti se va disputa duminică, 6 septembrie, de la ora 13.00. În cadrul etapei a doua mai sunt programate partidele:

Rapid – Pandurii Târgu Jiu
Turris Oltul Turnu Măgurele – Metaloglobus București
Concordia Chiajna – Unirea Slobozia
CS Mioveni – SCM Gloria Buzău
Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timișoara
Farul Constanța – Aerostar Bacău
FK Csikszereda – U Craiova 1948 SA
Dunărea Călărași – Fotbal Comuna Recea
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina

Ripensia Timișoara stă în această etapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.