Dorinel Munteanu a intrat în lupta politică! Ce partid l-a convins?

Omul de fotbal Dorinel Munteanu, recordmenul de selecţii la Naţionala României, a hotărât să-şi încerce norocul în politică! Rămas liber de contract după despărțirea de CSM Reșița, Dorinel Munteanu a acceptat propunerea primită din partea Partidului Mişcarea Populară.  Neamţul nu va face însă acest pas în județul Caraș-Severin, unde s-a născut, ci tocmai în celălalt capăt al țării. Reprezentanții PMP Galaţi nu au uitat de performanța din 2011, când Oţelul Galaţi, cu Munti antrenor, devenea campioană naţională. Organizaţia PMP de aici a venit cu propunerea, Neamţul a acceptat-o, şi astfel  Dorinel Munteanu va deschide lista de consilieri locali PMP la Galaţi.

“De astazi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galaţi. Este o bucurie şi o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusa de PMP pentru Consiliul Municipiului Galaţi. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelenţa în sport şi cu perioada de glorie a echipei Otelul Galaţi. Ne-a facut campioni în 2011 şi, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune ca sunt din Galaţi. Este exponent al Generaţiei de Aur a Naţionalei României şi numele lui a fost scandat cu admiraţie pe cele mai mari stadioane ale lumii. “Neamţul” e adoptat de Galaţi de mai bine de 10 ani. Este oraşul unde a înregistrat cele mai importante performanţe ca antrenor, oraşul unde este iubit şi respectat aşa cum merită. De ce Dorinel Munteanu? Consecvenţa, disciplina şi spiritul de campion îl vor ajuta sa învinga în orice domeniu. Ce anume cauta Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranta nu bani, nu glorie, nu funcţii. Nu a fost uşor sa îl convingem să ni se alăture, dar dragostea pentru Galaţi şi pentru Oţelul au fost determinante. Dorinel ştie ce este administraţia, ce înseamnă gestionarea proiectelor şi a banilor, dar ştie şi ce este pasiunea. Suntem convinsi că, împreuna cu echipa PMP, va face performanţă şi în Consiliul Local Galaţi! Toţi pentru Galati! Toţi pentru România!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a organizaţiei PMP Galaţi.

De interes:  Liga I de fotbal feminin şi-a stabilit programul. Derbiul bănăţean Fortuna Becicherecu Mic - Banat Girls Reşiţa se va juca în etapa a doua!

De remarcat că Dorinel Munteanu nu este singurul exponent de top al sportului românesc ce intră în lupta politică la Galaţi. Cunoscutul luptător de K1 Cătălin Moroşanu, actualmente consilier judeţean la Iaşi, a decis să se mute în oraşul de la Dunăre, unde va candida tot pentru funcţia de consilier judeţean, el urmând să deschidă lista PNL Galaţi pentru apropiatele alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.