Bobby Păunescu a vorbit, duminică seara, despre situația dificilă prin care trece România în această perioadă: un guvern fără drepturi depline, o situație sanitară problematică în contextul unei pandemii de coronavirus dar și un posibil scandal internațional în zona traficului de droguri.

 

Bobby Păunescu a vorbit despre principalele probleme care macină țara în aceste zile. Printre altele, țara noastră ar putea să fie implicată și într-un scandal internațional cu trafic de droguri.

„E un context dificil atât din punct de vedere economic dar trecem prin această criză medicală. Sperăm că noul guvern să fie instalat cât mai rapid. Cel mai important e că hotărârile pe care le iau să nu fie ca cele din ultimele 3 ani care au fost dezastruoase. Multe măsuri s-au luat pe baza neștiinței, multe țări au trecut prin asta. Sunt și țări care au dat exemple pozitive.

Există o oarecare îmbunătățire, se pare că e o ameliorare și pe baza acestei vaccinari. E important. Se pare că cei care trec prin boală cu acest vaccin trec mai ușor. DIn păcate sunt foarte multe persoane care își pierd viață. În același timp sunt oameni care folosesc această pandemie pentru a-și îmbunătăți situația financiară persoanală. Cât timp e legal este ok, când nu e legal e o problema”, a declarat Bobby Păunescu.

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 89. Isterie în politică: Parlamentul se schimbă la față

Omul de afaceri a mai vorbit și despre posibila legătură dintre România și unul dintre cele mai importante cartele de trafic de droguri din lume.

„Sper că România să nu între într-un mare scandal internațional legat de principala afacere ilegală din lume: traficul de droguri. După cum știți a fost arestat cel care era considerat al doilea Pablo Escobar. Sperăm că nu există legături cu România, dar ele există, sperăm să fie cât mai mici sau să fie din greșeală. 

E momentul în care trebuie să aibă loc o schimbare majoră și în statul român. Acest lucru trebuia să se întâmplă odată cu sfârșitul primei etape a luptei anti-corupție. Cred că e un moment foarte important în care oamenii care se știu cu muscă pe căciulă din punct de vedere legal din ultimii ani să facă un pas în spate cât mai rapid. Fie vorba de politicieni, oameni de afaceri, diplomați, angajați ai unor instituții discrete sau servicii secrete sau servicii care nu neapărat sunt legale, sunt clandestine. 

De interes:  Ia pastila SRS: DNA s-a predat după 7 ani

Problema nu mai e doar în România, e la nivel internațională, noi suntem într-o alianța destul de importantă. 

E important să existe un guvern, cei care au greșit să dispară din peisaj”, a concluzionat Păunescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.