Întrecerile Ligii I de fotbal feminin se reiau în acest weekend, după o întrerupere de trei săptămâni. Fetele din Banat vor da restart cu un meci aparent mai uşor: în Valea Domanului vine sâmbătă Asociaţia Fotbal Club Fair-Play Bucureşti, formaţie aflată în ingrata postură de lanternă roşie. Fără vreun punct câştigat până acum, bucureştencele vor pleca şi de la Reşiţa cu mâna goală, spune Elena Ruvilă, căpitanul echipei ACS Banat Girls:

“După părerea mea, ne-am antrenat foarte bine în această pauză competiţională. O să fie pentru noi un meci important, din care ne dorim să obţinem cele trei puncte. Suntem foarte motivate şi aşteptăm cu nerăbdare jocul de sâmbătă. Ştim că fizic nu ne puteţi fi alături din cauza pandemiei, dar vă rugăm să fiţi cu gândul şi sufletul alături de noi.”

Un succes în meciul cu bucureştencele ar fi foarte important, atât pentru puncte, cât şi pentru moralul fetelor, apreciază antrenorul reşiţean Daniel Amariei.

De interes:  ACS Banat Girls a rămas fără sponsori. Daniel Amariei: "Mai avem susţinere doar din partea nevestelor, care ne permit să aducem bani de acasă"

“Consider că această pauză competiţională a fost foarte bună pentru noi. A picat la fix, deoarece nu eram în cea mai bună formă la întreruperea campionatului. Am suferit două înfrângeri consecutive la acelaşi scor, 4-0, cu multe goluri primite pe finalul meciurilor. Din acest motiv, am tras tare în aceste trei săptămâni, pentru a arăta o altă faţă a echipei în meciurile care urmează. Ne aşteaptă patru partide foarte importante, patru finale, şi dorim să le tratăm cu seriozitate maximă, să obţinem maximum din fiecare joc. Aşteptăm rezultatele testelor COVID şi sperăm să fim apţi din toate punctele de vedere. Abia aşteptăm meciul de sâmbătă, văd poftă de joc şi la antrenamente şi sper să vină o victorie spectaculoasă din partea noastră”, a declarat Daniel Amariei.

Partida ACS Banat Girls – Asociaţia Fotbal Club Fair-Play Bucureşti, joc din etapa a 8-a a primului eşalon feminin,  se va disputa mâine, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

De interes:  Suplimentele nutritive- produse din inima naturii

foto: Miruna Mihancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.