Casa de Cultură a Studenţilor din Reşiţa, în parteneriat cu Guerrilla MC România, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Crucea Roșie Caraș- Severin, Centrul Universitar UBB din Reşiţa, Școala de Şoferi Eurodynamic, Heidenau România și Westbikeshop.ro a organizat, cu ocazia încheierii sezonului moto, în data de 10 octombrie, o campanie rutieră prin care s-a dorit promovarea respectului între participanții în trafic, fie ei pe două sau patru roți! În cadrul acestei campanii a avut loc o paradă moto pe principalele artere ale Reșiței şi Bocşei, un curs de prim ajutor și un recital folk. De asemenea, vineri, 9 octombrie, cei care au dorit au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Reşiţa.

“Respectul, precauția și bunul simț sunt cei mai buni tovarăși de drum! Acesta a fost şi motto-ul seriei de acţiuni derulate în scopul promovării respectului pe şosele, condiţie esenţială pentru un trafic sigur şi civilizat. A fost primul eveniment pe anul acesta, o acţiune reuşită în contexul pandemiei de coronavirus”,  a precizat Daniel Amariei, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Reşiţa.

De interes:  CSM Reșița caută jucători de calitate pentru Liga a II-a – Banat FM

“Am organizat această campanie, al cărei obiectiv principal a fost creşterea gradului de conştientizare a riscului la care viteza şi neatenţia ne supun.  Pot spune că a fost o reuşită, având în vedere contextual actual, care nu ne-a permis să organizăm mai multe evenimente de acest gen în decursul anului. Mulțumim tuturor celor ce s-au implicat și au fost azi alături de noi”, a declarat la rândul său preşedintele Guerrilla MC, Iulian Baguţ.

Partenerii de la Guerrilla MC au realizat cu acest prilej şi un videoclip cu cele mai frumoase momente ale paradei moto. Clipul poate fi urmărit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.