Casa de Cultură a Studenţilor din Reşiţa, în colaborare cu Liga Studenţilor din cadrul Centrului Universitar  UBB Reşiţa, organizează în data de 29 octombrie 2020, începând cu ora 14.00, o campanie de ecologizare intitulată “Reşiţa – un oraş curat”.

“Mâine, împreună cu Liga Studenţilor, vom demara o acţiune de salubrizare pentru două zone din cartierul Govândari. Se vizează igienizarea albiei râului Bârzava, dar şi zona din jurul stadionului Gloria. Apelăm la simţul civic al locuitorilor acestor zone şi la implicarea lor în asemenea acţiuni, pentru că aceasta este doar prima din multe altele. Toate aceste acţiuni se vor desfăura în cadrul campaniei “Un oraş ca atare, pentru generaţiile viitoare”. Ne bazăm pe implicarea tinerilor în activități de voluntariat şi dezvoltarea simțului civic al acestora, dar și al restului cetățenilor. Invităm pe această cale să ni se alăture la acţiune toţi reşiţenii care îşi   doresc un oraş curat”, se arată în comunicatul semnat de Daniel Amariei, directorul Casei de Cultură a studenţilor din Reşiţa.

De interes:  Poftă de gol, foame de puncte! Fotbalistele echipei ACS Banat Girls au un singur obiectiv în faţa lanternei roşii a Ligii I

Cei interesaţi să participe pot obţine detalii la telefonul 0255 224434.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.