Ieri, 2 August 2020, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș a luat decizia să își prezinte într-un mod aleatoriu fiecare medic in parte cu specializările și competențele sale.

Spitalul din Caransebeș se mândrește cu doamna doctor Liuba Loredana , medic specialist in medicina internă . Doamna doctor aduce un plus spitalului prin devotamentul special dedicat profesiei și vocației sale de medic.

In contextul pandemiei , apar provocări deosebite prin care fiecare angajat  trebuie să treacă! Doamna doctor Liuba Loredana își prioritizează atenția asupra pacientului care are maximă nevoie de atenție , de rabadare și de profesionalism.

In același timp  , doamna doctor cunoaște nevoile pacientului și deseori rămâne alături de ei mult peste program pentru a se asigura că totul merge înspre bine!

Spitalul Municipal din Caransebeș se mândrește și este recunoscător că poate avea angajați atât de deosebiți precum doamna doctor Liuba Loredana!

De interes:  Vela a furat startul campaniei electorale, Hurduzeu vorbește când ar trebui să tacă și tace când ar trebui să vorbească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.