Graţie şi eleganţă la “Cupa Toamnei”! Sportivele secţiei de gimnastică ritmică de la CSS Reşiţa au avut parte de o ultimă verificare înaintea Campionatelor Naţionale [VIDEO]

Sportivele secţiei de gimnastică ritmică de la CSS Reşiţa şi-au testat potenţialul şi nivelul de pregătire la “Cupa Toamnei”, un concurs de casă gândit ca o ultimă verificare înaintea Campionatelor Naţionale de junioare şi senioare care vor avea loc luna aceasta la Ploieşti. Nouă gimnaste pregătite de profesoarele Luminiţa Laţcu şi Dana Tîrba au făcut spectacol în sala de sport a Şcolii gimnaziale nr. 9 din Reşiţa. Au intrat în concurs Daliana Făgăraș, Ariana Timișan, Rebeca Grădinaru, Sofia Perneu, Ana Mihalache, Alexia Lațcu, Briana Birta, Larisa Ristea și Cătălina Anghelina.

“Au participat 9 din 12 sportive, restul având probleme de sănătate. Ne pregătim pentru Campionatul Național de junioare și senioare, unde vom participa cu zece sportive legitimate, și sperăm că această competiție va avea loc. Ne era dor de participări în competiții oficiale și sper că vom avea ocazia să concurăm. Ne-am antrenat respectând toate măsurile impuse, iar părinții ne-au ajutat să asigurăm dezinfectarea sălii. Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin a fost alături de sportivele secţiei cu premii. Au mai fost anul acesta alături de noi sponsorii Mirea Perneu SRL şi Gradimex, le mulţumim tuturor”, a declarat profesoara Luminiţa Laţcu.

De interes:  Primul duș rece pentru Informatica! Înfrângere la scor pe teren propriu

Campionatele Naţionale de gimnastică ritmică pentru junioare mici, junioare şi senioare – individual şi echipe – sunt programate în perioada 22-25 octombrie la Ploieşti.

video: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.