Spoturile LED si sistemele de iluminat pe sina de la VSH-VtacSmartHome

proiectoare LED showroom VSH-vtacsmarthome
showroom VSH vtacsmarthome

Un sistem de iluminat pe sina reprezinta una dintre cele mai potrivite solutii tehnice pentru iluminatul de efect sau de detaliu al magazinelor specializate, spatiilor comerciale, barurilor, cagenerelor, studiourilor si galeriilor de arta. De asemenea, acestea se integreaza perfect si in decorarea spatiului privat, atunci cand se doreste orientarea luminii catre o anumita zona sau punerea in valoare a articolelor de arta sau obiectelor valoare.

 

Daca esti interesat sa achizitionezi sisteme de iluminat pe sina care sa iti ofere un iluminat eficient si cu o durata indelungata de viata viziteaza showroom-ul VtacSmartHome, partenerul oficial V-Tac LED in Romania sau intra pe vtacsmarthome.ro si alege-ti modelele necesare. Atat showroomul, cel mai mare din Romania si probabil din Europa de Est, cat si magazinul online au fost deschise in plina criza Covid-19. Asadar, daca esti in cautarea unei solutii alternative la spatiile posibil aglomerate, intra pe site de unde vei putea gasi peste 40.000 de modele de corpuri de iluminat LED.

 

De interes:  Care sunt avantajele pe care ti le ofera un dealer auto autorizat

Avantajele folosirii de sisteme de iluminat pe sina

 

Sistemele de iluminat pe sina au o precizie mare de focalizare si ofera posibilitatea orientarii lor in functie de obiectivul ce se doreste a fi iluminat. De asemenea, ele sunt foarte practice si din punct de vedere al cosumului de energie. In cazul lor, vorbim de un consum cu pana la 80% mai mic decat in cazul sistemelor clasice de proiectare ale luminii. In plus, caldurea degajata este si ea mai mica.

 

In contextul in care se doreste scoaterea in evidenta a unor elemente reprezentative ale unui produs sau punerea in valoare a unor produse dintr-un spatiu, folosirea de sisteme de iluminat pe sina este cea mai potrivita alegerea. Pentru a se obtine cu efect special, este important sa se calculeze distanta dintre obicetul ce se doreste a fi reliefat si sursa de iulimnat astfel incat acesta sa nu fie pea slab sau prea intens iluminat.

 

Un alt avantaj major este nivelul ridicat de adaptare si personalizare. Astfel, montajul pe sina se poate face individual sau exista posibilitatea de a fi instalat in forma de U, H sau L, in concordanta cu necesitatile si restrictiile spatiului.

De interes:  Unii au plecat, alții vin. Moarte pentru cei ce au fost, speranță și istorie pentru urmași

 

Spoturi LED cu montaj pe sina – unul dintre cele mai folosite sisteme de iluminat pe sina

 

Avand in vedere proprietatile versatile, flexibile si elegante, sistemele de iluminat pe sina cu spoturi LED reprezinta una dintre cele mai moderne modalitati de iluminare in cazul proiectelor contemporane. Ele se regasesc pretutindeni, atat in proiectele ce vizeaza iluminatul comercial cat si pe cel rezidential.

 

Spoturile LED pe sina sunt caracterizate prin mobilitate si faptul ca ofera o lumina concentrate intr-o anumita directie dorita. Aceste sine pentru spoturi LED se regasesc intr-o varietate de forme geometrice, astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor de iluminare si design (patrate, triunghiulare sau chiar curbate).

Un avantaj major al spoturilor LED pe sina este dat de faptul ca furnizarea curentului se face prin fire montate chiar in interiorul sincei. In acest mod, un spot LED nu mai necesita cabluri individuale de alimentare si se poate inlocui mult mai simplu si rapid in cazul unei defectiuni.

De interes:  Cele mai mari probleme de poluare din Timiș, preponderent în afara capitalei Banatului

 

Nu in ultimul rand, folosirea de spoturi LED cu montaj pe sina ofera o linie de lumina, asigurand furnizarea unui lumini puternice, intr-un spatiu clar definit. Acesta lumina puternica si directionala este avuta, insa, la un sfert din costul energiei, putand beneficia de la de la 10.000 pana la 100.000 de ore, in functie de model. In acest mod, LED-urile din instalatii ce uneori pot fi dificil de accesat vor trebui inlocuite mult mai rar.

 

In cazul in care sunteti in cautarea unor sisteme de iluminat cu montaj pe sina cu scopul de a pune in evidenta anumita elemente decorative sau reprezative pentru spatiul dumneavoastra sau a directiona atentia potentialilor cumparatori catre un anumit produs, spoturile LED reprezinta cea mai potrivita alegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.