Anvelope All Season – sunt sau nu mai bune?

Anvelopele All Season sunt foarte populare inca de cand au iesit pe piata si de atunci lumea vorbeste doar despre ele. Se prezinta drept o reala solutie pentru a conduce masina toata iarna si toata vara, fara sa te preocupi de schimbarea lor. Si se gasesc pe Internet, la cele mai bune oferte de anvelope all season la Vadrexim.

Anvelopele All Season sunt cel mai bun compromis intre anvelopele de vara si cele de iarna. Prezinta cea mai buna polivalenta de utilizare. Acestea prezinta caracterisici mixte, datorita amestecului de cauciuc care le permit sa ramana eficiente pe timp de vara. De asemenea, acest amestec de cauciuc nu devine mai tare pe timp de iarna. Ofera cele mai bune performante de condus in aceasta perioada.

Performantele acestor anvelope pot sa fie explicate prin acest amestec specific de cauciuc, intre rigiditatea specifica a unui cauciuc de vara si supletea unei anvelope de iarna. Dar au in acelasi timp si un design bine gandit, care imbina de minune aderenta pe un sol uscat, umed, cu polei, zapada sau gheata.

De interes:  De ce este importanta si ce poate face un profesionist prin editare foto

Sunt anvelope hibride, care ofera cel mai bun compromis cu avantaje superioare unui cauciuc de vara pe timp de iarna si superioare unui cauciuc de iarna pe timp de vara.

Anvelopele All Season sunt cele mai apreciate mai ales in regiunile unde nu prea cade zapada pe timp de iarna. Sunt mai aderente decat cauciurile de vara pentru conditiile de iarna si sunt putin mai ieftine mai abordabile fata de anevelopele de iarna.

Sa schimbi mereu cauciucurile primavara sau vara si din nou iarna, poate sa fie pentru unii o adevarata bataie de cap si un veritabil cosmar. Cu oferte de anvelope all season la Vadrexim vei rezolva toate aceste probleme.

Aceste anvelope prezente pe Vadrexim se pot adapta tuturor anotimpurilor lui Vivaldi si iti permit sa circuli fara sa iti modifici masina, atat pe drumurile pline cu flori primavara, cat si pe cele colorate in nuantele toamnei sau pline de zapada pe timp de iarna.

De interes:  Tips&tricks pentru o vacanță memorabilă

Am putea spune de asemenea, ca anvelopele All Season sunt mult mai ecologice decat celelalte prezente pe piata. Au o rezistenta redusa de rulare deci iti permit sa circuli mai mult si mai economic, deoarece nu sunt atat de gurmande in ceea ce priveste carburantul.

Alege oferte de anvelope all season la Vadrexim, pentru a te bucura de anvelope ecologice, practice si economice.

Vadrexim recomanda anvelopele all season de la Pirelli, Scorpion Zero. Le gasesti pe siteul Pirelli

Care sunt avantajele lor mai pe scurt?

  • sunt polivalente si pot functiona atat pe zapada iarna, cat vara.
  • te ajuta sa eviti costurile de montare/demontare pentru cauciucurile de vara si de iarna.
  • acest tip de anvelope corespunde de minune tuturor asteprarilor citadinilor mai ales.
  • te ajuta si sa castigi mai mult timp deoarece nu mai trebuie sa mergi la service sau la reprezentanta pentru a-ti schimba cauciucurile la schimbarile de anotimpuri.
  • vei castiga si mai mult timp deoarece nu mai trebuie sa depozitezi cauciucurile de iarna pe timp de vara si vice-versa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.