Bărbatul dispărut la Șură este căutat în continuare. „A intrat în lac la scăldat și nu a mai ieșit”

Bărbatul dispărut sâmbătă de pe malul Lacului Secu este de negăsit. Autoritățile au revenit în fiecare zi pentru a-l căuta, însă fără succes până acum.

Omul pe care îl caută scafandrii încă de sâmbătă, 31 august, nu a fost găsit nici până acum. Este vorba despre Andrei Daniel Iosif, un bărbat de 55 de ani. Polițiștii cărășeni au fost anunțați sâmbătă, în jurul orei 14.00, că acesta a intrat în apă și nu a mai ieșit, apelul la 112 fiind efectuat de cei doi prieteni care se aflau împreună cu victima în zona Lacului Secu.

Potrivit martorilor, aceștia l-ar fi văzut pe Andrei Daniel Iosif „intrând la scăldat în albia lacului, iar după ce s-ar fi depărtat aproximativ 10 metri, nu ar mai fi fost văzut ieșind din apă”.

„Un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Reșița cu o barcă cu motor efectuează căutări pe suprafața lacului, iar o echipă de scafandri dislocată în sprijin de la ISU Mehedinți efectuează scufundări pentru căutarea persoanei posibil înecate”, informează pompierii cărășeni.

De interes:  TOP 5 lucruri care îți vor veni în ajutor atunci când faci curățenie

Semnalmente: înălţime 1.72 metri, constituție astenică, greutate 60-65 kg, păr cărunt tuns scurt, poartă mustață, ochi căprui. Nu are semne particulare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

CITEȘTE ȘI: Alertă pe malul Lacului Secu! Scafandrii, chemați de urgență!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.