Fanii caută dovazile blatului, jucătorii intră în ședință de urgență!

Umilința suferită pe propriul teren, 1-7 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a tulburat serios apele pe Bârzava, iar președintele Cristian Bobar a luat măsuri în regim de urgență.

Nimic nu avea să prevestească dezastrul din meciul cu Pandurii și cu atât mai puțin ceea ce s-a întâmplat la finele a 90 de minute negre pentru fotbalul reșițean. Galeria și-a apostrofat pe bună dreptate favoriții, dar a mers și mai departe, copiind în parte ce e mai urât la cei care întrerup meciuri, suspendă stadioane, incendiază, bat și amenință fotbaliști și oficiali ai cluburilor. Le-a cerut jucătorilor să dezbrace tricourile și să plece. Cu tot cu sacii de bani pe care i-ar fi câștigat la pariuri! N-au nominalizat, acuzațiile n-au ocolit pe nimeni. De ieri se caută biletele cu câștiguri fabuloase, casele de pariuri în care elevii lui Leo Doană și-ar fi vândut onoarea și sufletul. Până acum, nimic!

Zece zile ne despart de următorul meci al rosso-nerilor, astfel că antrenorul CSM-ului dăduse liber până marți. Ceea ce s-a întâmplat însă în timpul jocului cu Pandurii, dar mai ales după, a dus la o schimbare de program. Jucătorii au fost chemați luni la stadion de președintele Cristian Bobar și vor intra direct în ședință. 

„E normal să analizăm ceea ce s-a întâmplat. Nu avem timp de vacanțe acum, suntem într-o situație complicată. Vreau să pregătim atent următorul joc, să facem uitat cât mai repede acest eșec rușinos. Eu nu mă gândesc la pariuri, blaturi și alte lucruri de genul ăsta și nu vreau să cometez ceea ce s-a strigat din tribună. Oamenii erau supărați. Eu sunt convins că a fost un accident, tocmai de asta i-am chemat pe băieți mai devreme decât fusese stabilit. Analizăm, corectăm, pentru că e clar că s-au făcut greșeli, ne pregătim bine și mergem mai departe. Știam că nu va fi un sezon ușor pentru noi, dar avem capacitatea să facem o figură frumoasă”, a comentat președintele Cristian Bobar pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Cum te ajută un motocultor Rotakt în grădină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.