Proaspăt intrată în spectrul politic de la malul Dunării, Organizația USR Moldova Nouă, condusă de Doina Vrăjitor, se-ndreaptă cu pași mici, dar siguri, spre scopul propus: câștigarea alegerilor locale din 2020.

Șefa Uniunii Salvați România de la malul Dunării nu pierde nicio clipă atunci când vine vorba de creșterea în sondaje a partidului din care face parte. După ce a fost desemnată să preia frâiele Organizației de la Moldova Nouă, aceasta a făcut toate demersurile pentru ca echipa sa să beneficieze de un spațiu pe care să-l transforme în sediu de partid, un loc în care USR-iștii să se poată întâlni și să pună țara la cale pentru binele orașului.

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 august, proiectul privind repartizarea unui spațiu cu o suprafață de 50,85 de metri pătrați filialei USR Moldova Nouă, în vederea închirierii fără licitație publică, a fost votat de 11 din 16 consilieri prezenți la masa decizională.

De interes:  Casa de marcat – avantajele pe care aceasta le aduce firmei tale

Singurii care s-au abținut să aprobe acest proiect au fost consilierii social-democrați, precum și reprezentantul UNPR-ului, politicienii atrăgându-i atenția viceprimarului Moiseș, președintele celei mai recente ședințe de Consiliul Local și inițiator al proiectului, că spațiul respectiv a fost cerut și de cei de la PMP sau de la Pro România în cadrul ședințelor anterioare (tot pentru sediu de partid), primarul Torma luând hotărârea, la vremea respectivă, de a retrage acest proiect de pe ordinea de zi, pe motiv că existau cereri pentru ca acest spațiu să intre în posesia oamenilor fără locuință.

În consecință, viceprimarul Moiseș le-a replicat consilierilor că, la momentul actual, el este inițiatorul proiectului, iar pentru că nu există nicio cerere pentru ca acest spațiu să fie dat altcuiva decât USR-ului, șeful Uniunii Sârbilor nu a găsit aici niciun fel de piedică. Astfel, contractul de închiriere va fi încheiat pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii termenului, în condițiile legii.

De interes:  Note mari și buni la sport? Elevii merituoși din Timiș vor fi recompensați cu... apariția într-o revistă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.