Liderii USR Caraș-Severin au deschis ușile partidului pentru oamenii faini din județ, care au început să ia atitudine și să treacă în istorie partidele tradiționale care au făcut dintr-un adevărat colt de Rai un real pol al sărăciei!

USR crește! Și crește bine de tot! „Români, sârbi, cehi și maghiari, mozaic etnic și cultural care astăzi merge mai departe sub steagul USR Moldova Nouă! Membrii fondatori au ales prima femeie președintă de filială locală de la USR Caraș-Severin, Doina Vrăjitor. Aceasta provine din mediul ONG. Conducerea USR Moldova Nouă este completată de doi tineri de-ai locului, Radoslav Petco-vicepreședinte și Czirko Ștefan-membru în Biroul Local al filialei”, anunță cu entuziam liderii județeni ai USR.

Andrei Plujar asigură că USR Moldova Nouă își deschide porțile pentru toți cei interesați de o altfel de politică, oameni care își propun să se implice activ în comunitatea lor. „Conducerea USR Moldova Nouă stă la dispoziţia susținătorilor şi tuturor cetăţenilor care doresc să adreseze întrebări sau să intre în dialog cu filiala, pe pagina de facebook a acesteia:  https://www.facebook.com/USR-Moldova-Nou%C4%83-875835102754409/?modal=admin_todo_tour”, transmite conducerea USR Caraș-Severin.

De interes:  Aplicatii de dating - gaseste-ti un partener chiar acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.