In urma deciziei de inființare a celor două centre de colectare a deșeurilor inerte din Muncipiul Reșița aflate pe Strada Scorușului , nr. 1D și Bulevardul Muncii , nr 25, au fost depozitate ,la numai o lună, următoarele cantități de materiale :

  • Moluz – 63 metri cubi
  • Mobilă – 110 metri cubi

Această măsură a diminuat semnificativ depozitarea deșeurilor inerte în proximitatea platformelor de colectare a deșeurilor municipale.

Măsura este benefică atât pentru aspectul peisagistic al cartierelor reșițene, cât și pentru reducerea costurilor privind colectarea acestor tipuri de deșeuri.

Totodată, a fost constatată o diminuare a depozitării necontrolate în zone nepermise (albiile râurilor, pădure, margine drumurilor).

Deșeurile inerte se pot depozita cu titlu gratuit, de luni până vineri, între orele 8.00 și 12.00, pentru punctul de colectare situat pe B-dul Muncii nr. 25, respectiv de luni până vineri, în intervalul 12.30 – 16.00, pentru punctul de colectare situat pe Str. Scorușului nr. 1 D.

In același timp, există și varianta ca aceste deșeuri să fie ridicate de operatorul de salubritate contra cost în baza unei solicitări scrise și transmise la adresa de e-mail dorina.oprisan@brantner.com sau în urma unui apel telefonic la 0355.249.963 sau 0737.770.526.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.