Asociația din Aleea Ineu, Bl.1, sc A, este în acest an, cea mai bine întreținută asociație de proprietari-hotărâtă  în urma jurizării concursului  ”Reșița curată-Curățăm și menținem!” demarată în februarie și  organizată de Primăria Reșița.

Asociația a primit 2.000 de lei pentru a-i folosi la întreținerea imobilului. Pe locurile următoare s-au clasat: Asociația de pe strada Rodnei, bl. 15, sc B, care a primit tot 2000 de lei și aceeași sumă a revenit Asociației de pe strada I.L.Caragiale 19.

1000 de lei au primit asociațiile de pe Aleea Macilor, blocurile 1, sc  A și B și bl.3 sc A și B, iar premiul 3, de 500 de lei, a revenit asociațiilor din strada Petru Maior nr.85, sc. 1și 2,  Albăstrelelor 3, sc 1, și str. Corbului nr.7 .  A fost acordată și o mențiune în valoare de 100 de lei asociației din Calea Caransebeșului nr. 8,sc.2.

La concurs s-au înscris 9 asociații de proprietari care au efectuat lucrări de întreținere a spațiilor verzi, a aleilor și trotuarelor aflate în vecinătatea imobilelor în care locuiesc.

De interes:  Sărbătoare 2 aprilie - Calendar creștin-ortodox - Astăzi este pomenirea morților

Primăria Reșița mulțumește tuturor asociațiilor implicate în această campanie.

Daniela Tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.