Cea mai cea în Reșița

Asociația din Aleea Ineu, Bl.1, sc A, este în acest an, cea mai bine întreținută asociație de proprietari-hotărâtă  în urma jurizării concursului  ”Reșița curată-Curățăm și menținem!” demarată în februarie și  organizată de Primăria Reșița.

Asociația a primit 2.000 de lei pentru a-i folosi la întreținerea imobilului. Pe locurile următoare s-au clasat: Asociația de pe strada Rodnei, bl. 15, sc B, care a primit tot 2000 de lei și aceeași sumă a revenit Asociației de pe strada I.L.Caragiale 19.

1000 de lei au primit asociațiile de pe Aleea Macilor, blocurile 1, sc  A și B și bl.3 sc A și B, iar premiul 3, de 500 de lei, a revenit asociațiilor din strada Petru Maior nr.85, sc. 1și 2,  Albăstrelelor 3, sc 1, și str. Corbului nr.7 .  A fost acordată și o mențiune în valoare de 100 de lei asociației din Calea Caransebeșului nr. 8,sc.2.

La concurs s-au înscris 9 asociații de proprietari care au efectuat lucrări de întreținere a spațiilor verzi, a aleilor și trotuarelor aflate în vecinătatea imobilelor în care locuiesc.

De interes:  PUZ – Dezvoltarea Zonei Turistice Semenic se cer observații pentru acordul de mediu

Primăria Reșița mulțumește tuturor asociațiilor implicate în această campanie.

Daniela Tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.