Primăria Municipiului Reșița, în colaborare cu Societatea Comerciala DD CHIM SRL  aduce la cunoștință faptul că în data de 14.08.2020, în intervalul orar 06.00-10.00 și 19.00-22.00, se vor desfășura lucrări de DEZINSECȚIE AVIO (combaterea ţânţarilor cu avioane utilitare) pe raza domeniului public al municipiului Reșița.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit.
Substanța utilizată este Deltatim Plus, este avizată de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol populaţia şi animalele.

De asemenea,  apicultorii  sunt rugați să ia toate măsurile pentru protejarea albinelor în intervalul de desfășurare al tratamentelor, astfel încât să se prevină apariția unor eventuale intoxicații ale acestora.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Gospodărie Urbană, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa la numerele de telefon 0255/211692 interior 173, 0255/210258 sau la adresa de e-mail: mediu@primariaresita.ro.

De interes:  Tinerii Reşiţei vor un oraş curat pentru generaţiile viitoare! Zeci de saci de gunoaie au fost adunaţi în cadrul unei ample campanii de ecologizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.