Idei inovative de design interior pentru noul tău business sau noua ta locație

Odată cu accesarea unei pante descendente în criza sanitară, piața de noi afaceri din țara noastră se îndreaptă din nou spre suprasaturația de dinainte de coronavirus. Tot mai multe afaceri mici, medii și mijlocii apar în diferite locații și, tot mai mai multe semne cu de închiriat dispar de la diferite geamuri. Pentru a te putea delimita prin business-ul tău de celelalte afaceri cu domeniu de activitate asemănător, te poți focusa pe diferite aspecte elementare ale unei afacericum ar fi să ai un produs premium sau un preț mai avantajos pentru anumite produse, sau, probabil cea mai folosită metodă de a ieși în evidență, un design care să taie răsuflarea viitorilor clienți fideli și să-i atragă pe cei noi.

Iată care sunt cele mai inovative idei de design interior pentru a atrage cât mai mulți potențiali clienți în locația ta!

  • Podea cu aspect de ciment

Această podea cu aspect cimentat este indicată atunci când locația ta se învârte asupra conceptului de industrial. Acest concept este destul de folosit în industria alimentară și prinde foarte mult în rândul clienților mai tineri, însă, și clienții mai înaintați în vârstă pot aprecia acest concept relativ nou în industria designului interior. Dacă vrei să folosești aspectul de podea cimentată în locația ta, trebuie să știi că aceasta se obține prin folosirea unui microciment de interior, practic, o vopsea decorativă premium cu capacități foarte bune de izolare, vopsea decorativă ce poate fi folosită atât în spații comerciale cu iz industrial cât și în băi sau zone cu umiditate relativ mare. În țara noastră, găsești acest tip de produs inovativ pe site-ul celor de la novacolor-romania.ro în diferite culori și texturi.

  • Utilizarea corpurilor de iluminat industriale
De interes:  Ce trebuie să știi despre sinuzită și cum să o tratezi

Când zic utilizarea corpurilor de iluminat industriale mă refer la integrarea în schema de iluminare a spațiului comercial a unor corpuri de iluminat formate dintr-un fir lung și becuri supradimensionate ce oferă senzația de spațiu industrial, în construcție, neterminat. Poți apela la mai multe astfel de corpuri de iluminat sau la corpuri de iluminat cu mai multe fire ce coboară din tavan, prevăzute la final cu becuri supradimensionate și atrăgătoare. 

  • Adoptă culoarea considerată în trend pentru pereți

În fiecare an există în diferite domenii artistice și nu numai, o culoare ce se află pe un trend ascendent în preferințele profesioniștilor. Te poți interesa despre culoarea care se află în trend în anul în care îți dorești deschiderea noii locații sau renovarea ei și, o poți integra în culoarea pereților sau chiar și în culorile folosite pentru mobilier practic și decorativ. Pentru anul 2022 se folosește culoarea cu denumirea Very Pery, o combinație de albastru și mov, un mov spre albastru sau un albastru spre mov, în funcție de tenta dominantă.

    Așadar, dacă îți dorești un spațiu nou, inovativ și îndrăzneț pentru noua te locație sau vrei să-ți dai un refresh spre un design nou, poți integra aceste idei inovative în designul vechiului spațiu comercial, sau poți integra aceste idei într-un într-un concept de design interior creat de la zero.

 

De interes:  Cum poate o echipa de fotbal sa ajunga in LIGA 1? - Stiri LIGA 1

sursa foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.