Plin de entuziasm la startul campionatului, antrenorul Daniel Amariei vorbeşte acum resemnat despre problemele financiare cu care se confruntă singura echipă de fotbal ce reprezintă Reşiţa la cel mai înalt nivel intern. Nou-promovată în Liga I feminină, Banat Girls a avut viaţă grea în debutul sezonului: rezultatele n-au fost cele aşteptate, cazurile de coronavirus au slăbit lotul reşiţean, iar protocoalele medicale au impus cheltuieli importante, pe care nimeni nu mai e dispus să le suporte acum.  Sponsorii s-au retras, spune cu amărăciune Daniel Amariei.

“Susţinere financiară avem numai din partea nevestelor noastre, care încă ne permit să aducem bani de acasă. În rest, nu pot spune că avem vreo susţinere financiară… mă gândesc la prieteni, poate ar da ei ceva bani pentru echipă. Au apărut problemele încă de la primul meci, cu cele cinci fete pozitive, situaţie în care a trebuit să facem retestări. Sponsorii s-au retras, deoarece au considerat costurile mult prea mari faţă de ceea ce putem noi să oferim. Probabil au întâmpinat şi ei probleme din cauza pandemiei, aşa că, din păcate, am rămas fără fonduri. Asta este, mergem înainte, în continuare cu zero puncte, dar eu zic că putem mai mult. Eu chiar consider că am putea face faţă în Liga I fără nicio problemă, dacă nu am avea aceste probleme. Îmi pare rău pentru fete, pentru că avem un lot valoros”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

De interes:  Cauti zboruri in Sharm el Sheikh? Iata de ce extra optiuni poti beneficia!

Din păcate, celor două eşecuri de pe teren propriu li se adaugă şi o înfrângere la masa verde: fetele din Banat nu s-au prezentat la Odorhei, deoarece devansarea partidei a fost anunţată cu doar câteva zile înainte de meci, iar clubul nu a putut îndeplini în timp util cerinţele protocolului medical. Federaţia nu a ţinut însă cont de argumentele grupării reşiţene, iar echipa din Odorhei a fost declarată câştigătoare cu 3-0. Pentru Banat Girls urmează un nou joc acasă, sâmbătă, contra fetelor de la ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

foto: Miruna Mihancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.