Samsung a anunțat recent lansarea Samsung Galaxy Tab S7 și S7 Plus. Aceste tablete sunt succesorii liniei Galaxy Tab S6 și sunt primele tablete Android cu funcție 5G.

Iată care sunt avantajele și dezavantajele Samsung Galaxy Tab S7 și S7 Plus despre care ar trebui să știi.

Avantaj: conectivitate 5G

Samsung Galaxy Tab S7 Plus oferă conectivitate 5G. Aceasta este prima tabletă Android care oferă conectivitate 5G.

Avantaj: procesor și memorie RAM solide

Samsung Galaxy Tab S7 are noul chipset Snapdragon 865+. De asemenea, tableta vine cu 6 GB de RAM pentru versiunea de stocare de 128 GB și cu 8 GB de RAM, pentru versiunea de stocare de 256 GB.

Avantaj: cameră de înaltă calitate

Samsung Galaxy Tab S7 are o cameră principală dublă de 13 megapixeli (f / 2.0 și AF) și cameră cu unghi larg de 5 megapixeli (f / 2.2) în spate. Și pe partea din față există o cameră de 8 megapixeli pentru selfie-uri și videoclipuri de calitate superioară.

De interes:  Comunicări și excursii tematice în cadrul Colocviilor Naționale ale Revistei Reflex

Avantaj: Audio Crystal Clear

Samsung Galaxy Tab S7 are un difuzor quad Dolby Atmos configurat, ceea ce face ca sunetul de pe această tabletă să se simtă mai captivant.

Avantaj: stocare extensibilă

Împreună cu oferirea de opțiuni de stocare de 128 GB și 256 GB, spațiul de stocare de pe Tab S7 poate fi extins prin microSD.

Avantaj: Stylus actualizat (inclus)

Samsung Galaxy Tab S7 are un S Pen actualizat, care este inclus în cutie alături de tabletă. Este același stylus avansat care vine cu Note 20 Ultra.

Noul stylus are o latență scăzută de 9 milisecunde și este foarte receptiv. Și noul stylus acceptă, de asemenea, acțiuni aeriene, astfel încât să îl poți flutura pentru a face tableta să îndeplinească anumite sarcini.

Avantaj: Durată mare de viață a bateriei

Samsung Galaxy Tab S7 are o baterie de 8.000 mAh. Aceasta este o creștere semnificativă față de modelul de anul trecut.

Bateria Galaxy Tab S7 este evaluată la până la 15 ore de redare video. Iar bateria acceptă, de asemenea, încărcare rapidă de 45W.

De interes:  Rolul unui sistem de iluminat industrial potrivit in prevenirea accidentelor de munca

Avantaj: Mai multe opțiuni de culoare

Samsung Galaxy Tab S7 este disponibil în Mystic Black, Mystic Silver sau Mystic Bronze. Versiunea 5G a Galaxy Tab S7 este disponibilă numai în Mystic Black.

emag
emag

Dezavantaj: Samsung DeX are loc de îmbunătățiri

Samsung Galaxy Tab S7 are Samsung DeX, astfel încât să poți trece de la o tabletă Android la un aspect laptop. Acest lucru oferă, de asemenea, mai mult control asupra ferestrelor aplicațiilor pe care le-ai deschis.

DeX are mult loc de îmbunătățiri în comparație cu tabletele bazate pe Windows și iPadOS. Experiența DeX se poate simți uneori ciudată, deoarece multe aplicații Android se luptă să se adapteze la interfața Samsung DeX.

Dezavantaj: LCD în loc de OLED

Samsung Galaxy S7 are mai degrabă un ecran LCD de 11 inci decât un OLED folosit pe omologul său S7 +. Din fericire, afișajul Tab S7 are o rată de reîmprospătare de 120 Hz, astfel încât să arate în continuare clar.

De interes:  Vrei sa fii independenta financiar? Alege un studio de videochat care iti ofera trafic garantat

Dezavantaj: Preț premium

Dacă vrei să cumperi o tabletă Samsung Galaxy Tab S7, află că nu va fi ieftină. Prețul începe de la 4.300 lei pentru modelul de bază.

Sursa imagine samsung.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.