Inteligenta omeneasca nu cunoaste limite, iar cand este folosita pentru realizarea unor economii subtantiale sau pentru usurarea muncii se cuvine sa fie apreciata pe deplin.

La asta ma gandeam in dimineata aceasta de toamna dupa ce m-am trezit si am pus in functiune expresorul de cafea, iar lichidul aromat a inceput sa curga fierbinte in cana.

In cateva secunde bucataria s-a umplut de miros, fiindca si bucatile de paine prajita au inceput sa sara pe rand din aparat si am putut sa le ung cu unt si crema de branza.

In fiecare gospodarie functioneaza o adevarata industrie, imi spuneam incet in timp de priveam stolurile de frunze ce cadeau acoperind pamantul cu un covor tesut de vant. Apoi itele stravezii ale ploii au inceput sa acopere pamantul. Parca era razboiul bunicii.

Mi-ar fi placut sa urmaresc spectacolul de la fereastra, dar serviciul nu imi permitea. Asa am luat cheia de la masina, am deschis portile automatizate si dupa ce am scos autoturismul in drum, le-am inchis la loc. Am oprit la prima statie de benzina.

Trebuia sa imi umplu rezervorul, fiindca aveam drumuri multe de facut si imi place sa ma asigur ca nu raman in pana aceea de care rad toti soferii.

In fata mea, o duduie se farda in oglinda. M-a tinut pe loc sa se dea cu ruj, desi si-a pus masca peste buzele colorate si sa isi rimeleze genele, desi ploua.

De interes:  DecorPentruCopii.ro – lumea ta de poveste

A coborat la pompa dupa ce a terminat machiajul elementar.

Apoi a lasat motorina curgand in rezervor si s-a dus sa isi ia o cafea.

Cum a uitat sa mai vina, o parte din combustibil a inceput sa curga pe jos. Toti cei care eram in spatele ei ne-am temut de un incendiu iminent. Un barbat s-a dus dupa ea, dupa ce a oprit pompa si a pus dispozitivul de alimentare la lor.

Personalul a venit urgent sa curete combustibilul scurs care in contact cu o scanteie exista pericolul sa ne arunce pe toti in aer.

Doamna in cauza a trebuit sa faca fata apostrofarilor.

„Ce dimineata ratata a avut”, imi spun, in timp ce desfac capacul de la rezervor.

Niciodata nu plec nepermis de mult sa las motorina sa umple rezervorul, apoi sa dea pe dinafara si sa platesc in zadar costul ei, cu toate ca am https://www.sensodata.store.ro/senzori-nivel comandati de pe site-ul mgazinului Sensodata.store.ro.

Eram incepatoare in ale sofatului si mi-a fost teama de multe lucruri pentru care este posibil sa zambiti acum. Iata lista temerilor mele de soferita cu semnul incepatorului in geam:

-ca mi se opreste motorul in mijlocul drumului sau pe linia de tramvai.

-ca nu stiu sa desfac rezervorul in statia de alimentare, sa fixez dispozitivul de umplere, apoi sa il pun la loc si sa inchid corect capacul rezervorului.

-ca de emotii nu vad cand rezervorul se umple si patesc ca duduia din fata mea in aceasta dimineata de toamna. Asa a sosit senzorul de nivel despre care v-am vorbit, comandat de sufletul meu pereche.

De interes:  Vela a furat startul campaniei electorale, Hurduzeu vorbește când ar trebui să tacă și tace când ar trebui să vorbească!

-ca am pana si nu stiu sa schimb o roata.

E aceeasi dimineata de toamna in care lumea s-a enervat fiindca motorina care a curs in statie a speriat pe multi.

Senzorul meu de nivel isi face datoria si ma anunta cand rezervorul s-a umplut.

Pornesc catre serviciu cu cateva minute de intarziere. Am emotii fiindca s-a schimbat directorul. Am pierdut un adevarat tata care facuse din colectivul nostru o familie extinsa. Participam la bucuriile fiecarui membru si eram alaturi de fiecare in cazul unor nenorociri.

-Te cheama noua directoare, mi-a spus cineva cu emotie in glas.

Sosisem la timp, sa nu vada ca am intarziat, desi vina nu imi apartinea in totalitate.

M-am indreptat catre biroul directorial si am deschis curajoasa usa.

In fata mea statea duduia care se machiase in oglinda si starnise hazul si revolta in statia de alimentare cu carburant.

-Imi pare bine de cunostinta, mi-a intins binevoitoare mana! Te rog sa nu le povestesti ce mi s-a intamplat azi, fiindca sunt o biata incepatoare. Nu stiu cum fac altii de stiu exact cand li se umple rezervorul. Am gresit ducandu-ma dupa cafea, dar mi se inchideau ochii de somn. As vrea sa fii prietena mea, fiindca sunt debutanta si in aceasta functie. Vrei sa faci asta? Poti?

De interes:  Nu s-a putut! SCM Poli, învinsă în Supercupa României de handbal masculin!

I-a vorbit mai intai de senzorul de nivel, apoi de omenia fostului director. Avea o misiune grea sa preia conducerea dupa un Om deosebit ca el, dar a inceput sa depuna eforturi uriase.

Au trecut cinci toamne de atunci si prietenia noastra infloreste in fiecare zi. Este o relatie corecta in care ne-am implicat si familiile. Copiii vorbesc la telefon si pe chat, se joaca impreuna, iar eu nu profit niciodata ca sunt prietena cu directoarea.

La inceput, in benzinarie mi-a facut o impresie deplorabila. Am etichetat-o ca fiind o narcisista nepasatoare pe care nu o intereseaza oamenii din jur.

Astazi o inteleg pe deplin.

Avea permisul de conducere de putin timp si a apreciat gresit combustibilul pe care il avea in rezervor, de aceea lasat dispozitivul si s-a dus sa isi ia o cafea.
Aveam emotii in prima ei zi de directoare, de aceea a tinut sa se aranjeze putin.

Senzorii de nivel se pot comanda usor online si sunt livrati la adresa indicata. Consultanta se ofera gratuit la pima vizita pe site.

Operatorul de serviciu se prezinta inaintea primei tale fraze, lucru care nu se intampla pe alte site-uri. In timp ce in alte magazine stiu ca vorbesc cu Diana sau Andreea, in acest magazin stiu de fiecare data numele complet al persoanei care imi ofera sfaturi si imi prezinta produsele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.