Nu degeaba Samsung este unul dintre cei mai mari producători de televizoare din lume. Calitatea produselor sud-coreenilor, indiferent că e vorba de telefoane, electrocasnice sau televizoare, este recunoscută și apreciată la nivel global. De aceea, multă lume, atunci când se decide să-și achiziționeze un nou televizor, merge pe mâna celor de la Samsung.

 

În ultimii zece ani, Samsung s-a aflat în fruntea clasamentului marilor producători de televizoare, depășind, de exemplu, vânzările rivalilor Sony și LG împreună!

 

Samsung QLED de la eMAG

Unul dintre motivele din spatele succesului companiei coreene este faptul că Samsung lansează un număr mare de modele televizoare în fiecare an. Există deja zvonuri despre mai multe modele Quantom dot (QLED), televizoare Samsung Design upgradate și încă multe altele care urmează să apară și în 2020, pentru a îmbogăți catalogul de produse al companiei.

 

Indiferent ce cauți la un televizor, sigur va exista un televizor Samsung care să îți satisfacă nevoile. Cu toate acestea, alegerea unuia bun poate fi confuză, din cauza numelor lungi și greu de descifrat pe care Samung le-a pus televizoarelor sale. Nu-ți face griji, totuși, pentru că după ce vei citi acest articol o să ai mai puține nelămuriri. Indiferent de ceea ce cauți și de bugetul tău, vei putea să alegi cel mai bun televizor Samsung pentru tine.

De interes:  Cum sa alegeti o geaca de iarna pentru femei

Samsung QLED


De ce Samsung și nu LG sau Sony? Poate că încă ești în acea fază de cercetare în care nu ești sigur dacă vrei un televizor Samsung și vrei să știi de ce atât de mulți alți oameni – atât review-eri, cât și entuziaști – sunt mulțumiți de televizoarele din gama Samsung.

Samsung are o influență atât de puternică asupra acestor oameni, deoarece televizoarele sale au, în general, culori mult mai vii și ecranele sunt mult mai luminoase decât cele ale concurenței, mai ales în gama Samsung QLED.

 

Samsung QLED eMAG

 

De asemenea, important de adus în discuție: un televizor Samsung face de obicei o treabă excelentă cu upscaling-ul, respectiv transformarea HD în 4K și, de obicei, funcționează mai bine decât televizoarele LG la scenele cu mișcare rapidă. Un televizor Samsung oferă o tehnologie numită HDR10 + care face culorile să arate super vii, iar decalajul de intrare este, în general, destul de scăzut, ceea ce este grozav pentru jucătorii care doresc să utilizeze televizorul cu Xbox One X sau PS4 Pro.

De interes:  Bărbatul dispărut la Șură este căutat în continuare. „A intrat în lac la scăldat și nu a mai ieșit”

 

Ca dezavantaj, un televizor Samsung este, în general, mai scump decât cele ale rivalilor și nu au întotdeauna cea mai lungă durată de viață. Cealaltă problemă cu televizoarele Samsung este că nu acceptă Dolby Vision – un format HDR care oferă o luminozitate mai mare și culori mai bune decât HDR10.

 

Samsung QLED – oferte eMAG

 

Cu toate acestea, avantajele sunt mult mai numeroase și mai importante decât dezvantajele televizoarelor Samsung. Asadar alege un model de televizor dintre cele mai populare!

 

Samsung are un catalog atât de bogat în modele și game de televizore, că mai mult ca sigur vei găsi ceea ce cauți, fie că ești în căutarea celui mai bun televizor posibil, fie pentru că vrei să alegi neapărat un model de la Samsung, pentru că ești mulțumit și fidelizat deja de această marcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.