Există zeci de producători proeminenți de smartphone-uri Android în întreaga lume, dar în majoritatea domeniilor, Samsung este unul din lideri. Telefoanele Samsung sunt cele mai populare smartphone-uri bazate pe Android pe multe piețe.

 

Samsung este cea mai mare companie de electronice din lume. De fapt, în țara sa de origine, Coreea de Sud, este cel mai mare conglomerat de afaceri și reprezintă 17% din întregul PIB al țării. Samsung este, pur și simplu, un brand cu o cantitate enormă de influență asupra diferitelor sale industrii.

 

În acest articol, totuși, ne vom concentra mai ales pe telefoanele Samsung. Compania lansează zeci de telefoane în fiecare an și fiecare model este atașat la una dintre cele mai multe linii de smartphone-uri. Cu toate aceste telefoane și toate acele categorii, lucrurile pot deveni destul de confuze.

 

Până la sfârșitul acestui articol, ar trebui să știți mai multe despre orice telefon Samsung. Acest lucru ar trebui să vă ajute să luați decizii de cumpărare în cunoștință de cauză, precum și să vă țineți la curent cu cele mai recente mișcări de la una dintre cele mai importante companii din lume.

 

Samsung oferă 5 linii majore de smartphone-uri. În afara acestor, există și telefoane Samsung în alte categorii. De exemplu, Samsung încă produce telefoane cu funcții (adică nu smartphone-uri) și creează, de asemenea, dispozitive de nișă, cum ar fi linia Samsung W.

 

Mai jos sunt cele mai mari și mai importante linii de la Samsung, precum și ceea ce le face diferite.

De interes:  JOCUL VÂNZĂRII – Descoperă TOT ce știe un vânzător de TOP… și ceva în PLUS!

Galaxy S

Linia Samsung Galaxy S este bijuteria coroanei diviziei mobile Samsung. Când vine vorba de telefoane Samsung, linia Galaxy S prezintă cea mai bună dintre cele mai bune pentru consumatorul de rând. Telefoanele Galaxy S sunt de obicei unele dintre cele mai puternice telefoane, cu unul dintre cele mai bune sisteme de camere disponibile la lansare.

 

În 2021, seria Samsung Galaxy S21 este versiunea cu cel mai înalt profil al companiei. În această familie sunt incluse Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra. Evident, Ultra este cel mai mare și mai puternic dintre toate (și, de asemenea, cel mai scump).

 

Unul dintre modurile în care Samsung diferențiază linia Galaxy S de telefoanele concurenților este lucrând cu producătorul de chipseturi Qualcomm, pentru a aduce pe linie cel mai recent procesor mobil. În acest scop, telefoanele Samsung din familia Galaxy S ies aproape întotdeauna pe piață cu procesorul de vârf din același an. Din păcate, acest lucru se aplică doar Americii de Nord, deoarece modelele internaționale primesc în schimb procesului Exynos.

 

Galaxy Note

Inițial, criticii nu au apreciat linia Samsung Galaxy Note. Ideea de a crea un smartphone enorm cu un stilou încorporat părea nebună, dar Samsung a avut ultimul cuvânt. În timp, linia Galaxy Note a devenit sinonimă cu cuvinte precum „elite” și „premium”.

Ai asteptat mult sa iti cumperi un telefon Samsung premium, atunci mai asteapta pana pe 12 noiembrie Black Friday 2021 la Emag!

De interes:  Metalu la ceas aniversar

Linia Galaxy Note era diferită de linia Galaxy S prin dimensiune, specificații și design. În zilele noastre, cele două linii s-au estompat destul de mult. În general, cel mai recent telefon Galaxy Note este incredibil de similar cu cel mai recent telefon Galaxy S, deși cu un S Pen inclus.

 

Cele mai recente dispozitive din seria Note sunt Samsung Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Seria Galaxy Note 20 are multe dintre aceleași specificații ca și seria Galaxy S20 și chiar modernizează mai multe aspecte specifice. Cu toate acestea, designul și caracteristicile familiei Galaxy Note 20 se adresează mai multor utilizatori puternici și ar putea fi neplăcute consumatorului general.

Galaxy Z

Seria Samsung Galaxy Z este cea mai recentă completare a familiei Galaxy. Aici trăiesc toate telefoanele Samsung cu afișaje pliabile. Din punct de vedere tehnic, primul telefon din linie este Samsung Galaxy Z Flip, dar Samsung Galaxy Fold a fost practic reconectat ca progenitor al seriei.

Pentru telefoane Samsung alege Emag!

Deoarece industria smartphone-urilor s-a maturizat în acest moment (adică creșterea industriei generale este stagnantă), companiile vor trebui să inoveze modalități de a crea cererea utilizatorilor pentru noi tipuri de produse. Samsung mizează pe mare că telefoanele pliabile sunt viitorul.

Galaxy A

Nu toată lumea își poate permite telefoanele foarte scumpe din familiile Galaxy S, Galaxy Note și Galaxy Z. Aici intervine linia Samsung Galaxy A. În general, telefoanele Samsung pe care le găsiți în familia Galaxy A au specificații mai slabe și sisteme de camere de calitate inferioară în comparație cu frații lor de ultimă generație. Cu toate acestea, ele au de obicei modele mai interesante și, cel mai important, etichete de preț mai mici.

De interes:  Cat de usor este sa joci jocuri ca la aparate online

 

Recent, mai multe telefoane din seria Galaxy A au devenit unele dintre cele mai bine vândute dispozitive Android din întreaga lume. Acest lucru i-a oferit producătorului impulsul necesar pentru a depune mai mult efort în furnizarea de telefoane bune la prețuri mici.

 

În funcție de locul în care vă aflați în lume, este posibil să aveți la dispoziție mai multe (sau mai puține) telefoane Galaxy A. Samsung adoptă o abordare extrem de regionalizată a telefoanelor Galaxy A, deci va trebui să vă consultați operatorul sau versiunea localizată a Samsung.com pentru a vedea ce este disponibil.

Galaxy M

Această ultimă linie de telefoane Samsung se adresează în mod special consumatorului Millennial. Dispozitivele Galaxy M sunt unice prin faptul că sunt disponibile numai online, au un preț și sunt concepute astfel încât să fie atrăgătoare pentru un public mai tânăr.

În ceea ce privește specificațiile și designul, linia Galaxy M este foarte asemănătoare cu dispozitivele de ultimă generație din familia Galaxy A. Telefoanele sunt de obicei destul de ieftine, cu suficientă putere pentru a liniști utilizatorul mediu, cum ar fi Galaxy M20. În acest sens, sunt perfecte pentru studenții cu buget redus sau pentru tinerii călători care nu doresc să se îngrijoreze de pierderea sau ruperea unui smartphone scump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.