Consilierii locali din Caransebeș se întrunesc luni, 22 iulie, la ora 15.00, în ședință ordinară pentru a discuta proiectele de hotărâre inițiate în majoritate de către edilul urbei, Felix Borcean. 

Cu această ocazie va fi supusă aprobării execuția bugetară pe trimestrul I al anului în curs și va fi luat în discuție proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SC Transal Urbis SRL pe anul 2019, societate care este în vizorul consilierilor social-democrați. De asemenea, se va supune votului atribuirea în folosință gratuită a unor loturi de teren din Caransebeș, zona Valea Cenchii, conform Legii nr.15/2003, dar și retragerea dreptului de folosință gratuită asupra terenurilor acordate beneficiarilor care nu au realizat lucrările de construire a locuințelor, cu revenirea la situația anterioară în Cartea Funciară.

La finalul ședinței, consilierii locali vor avea parte și de o informare privind activitatea desfășurată de asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav, pe semestrul I al anului 2019.

De interes:  Finestet Line - Epilare definitivă în Vâlcea cu Laserul Soprano Ice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.