Gigi Becali este ironic dupa tragerea la sorti a CFR-ului

Gigi Becali este ironic dupa tragerea la sorti a CFR-ului

Gigi Becali a fost ironic cu privire la tragerea la sorti a CFR-ului, acesta declarand “Îmi pare rău pentru ei, e cam stors Petrescu”. Pentru mai multe detalii acceseaza https://www.ucoz.ro/sport/ .

   Iata ce a declarat Gigi Becali

“S-au tras la sorți meciurile din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. CFR Cluj, campioana României va juca contra celor de la Dinamo Zagreb dacă trec de meciul din primul tur preliminar.

“Dacă avem emoții în acest meci, să ne retragem. La ce să mai facem fotbal? O să avem emoții în play-off. Bine, CFR Cluj îmi pare foarte rău despre ea, nu are cum să treacă de Dinamo Zagreb. Treaba lor, să facă ce vor. Dar n-au căzut bine. Și nici ei nu mai sunt cum erau”, a declarat Gigi Becali.

Gigi a mai mentionat ca este interesat ca echipa sa sa se califice.

”E cam stors Petrescu. În fine. E treaba lor. Mă interesează să ne calificăm noi. Eu cred că ne calificăm toate, 100%. Botoșani un pic mai greu, Craiova fără probleme. Eu am sărit două tururi pentru că suntem cap de serie până în play-off.

De interes:  Toamnă frumoasă pentru vitezistul Cristian Roiban. Ultima sută i-a adus un bronz balcanic!

Suntem norocoși, dar avem coeficient. Ar fi bine să ajungem în grupe, să facem coeficient. Dacă nu jucăm pentru grupe… Noi ne pregătim un an de zile să jucăm în grupe. Pentru ce mai facem fotbal?”,

Mai mult de atat Gigi Becali spune ca nu il va aduce la Laurentiu Reghecampf la echipa. Acesta mai sustine ca va lua doar jucatori pe care nu va trebui sad ea bani.

”Ce treabă am cu Reghe, avem antrenor. El este principal acum. Întrebați-l pe Meme Stoica. Eu le-am spus că va fi o nouă eră în care munca va fi cuvântul de ordine și după antrenamente să se gândească doar la somn. A mai spus Meme Stoica înainte că lucrurile erau toate bune și n-au fost. Vreau să jucăm în Europa. În meciul cu CFR Cluj am pus copii să joace. Nu m-a mai interesat campionatul după ce m-am calificat în Europa. E foarte simplu. Mă interesează banii. Mergem în civil cu fotbalul feminin pentru că am pierdut la TAS.

De interes:  Amplificatori de performanţă: Jocurile de cazino sunt benefice pentru sportivi?

Pentru dreptate mergem până în pânzele albe. Eu încă nu am scăpat de mândrie. Eu spun că nu avem adversar. Adversari sunt ei, se vor bate pentru locul doi, toți ceilalți. Vezi, iar glumesc acum. Ce jucători să iau? Nu mai dau bani pe jucători. O să aduc doar jucători gratis, deja am adus 3-4 care îi aveam la alte echipe”,  a mai spus Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.