ACS Banat Girls, pe calea victoriei! Fetele din Banat se întorc cu trei puncte preţioase de la Constanţa

Se poate spune că a ieşit, în sfârşit, soarele şi pe strada fetelor din Banat! După o primă victorie obţinută acasă contra formaţiei din Baia Mare, trupa lui Daniel Amariei a repetat isprava şi la malul mării, pe terenul echipei Selena Constanţa. Jocul programat în etapa intermediară de ieri a fost câştigat cu scorul de 1-0 de gruparea bănăţeană, unicul gol al meciului fiind marcat de Adelina Ion în minutul 5. Diferenţa minimă, suficientă pentru a pune trei puncte mari în contul bănăţencelor, nu reflectă totuşi raportul de forţe din teren. ACS Banat Girls a dominat partida în cea mai mare parte a timpului de joc, şi-a creat numeroase ocazii, şi doar lipsa de concentrare la finalizare a făcut ca scorul să nu capete proporţii. Fetele din Banat au dedicat victoria colegei lor Andreea Dumitru, care se află acum în recuperare după o accidentare foarte gravă.

“După o deplasare extrem de lungă, fetele au intrat foarte motivate în teren, s-a văzut că şi-au dorit foarte mult această victorie.  Au jucat foarte bine şi nu au dat nicio şansă echipei adverse, care cred că a terminat meciul fără niciun şut pe poartă. Mai mult decât scorul, mă mulţumeşte jocul foarte bun al echipei. Am avut foarte multe faze, o posesie zdrobitoare şi o bună circulaţie a mingii. În sfârşit, am arătat ca o echipă. Diferenţa mică de scor a fost menţinută doar ca urmare a intervenţiile portarului advers, şi probabil a unei lipse de concentrare a fetelor noastre la finalizare. Dar cred că putem să dăm vina pe oboseală, după o deplasare atât de lungă. Din punctul meu de vedere, la ocaziile avute, scorul trebuia să fie altul, cel puţin unul de neprezentare. Dedicăm victoria şi colegei noastre Andreea Dumitru, care se reface după o accidentare extrem de urâtă. Victoriile aduc victorii, şi sperăm să facem un meci foarte bun şi în etapa din weekend”, a declarat antrenorul reşiţean Daniel Amariei.

De interes:  ACS Banat Girls a rămas fără sponsori. Daniel Amariei: "Mai avem susţinere doar din partea nevestelor, care ne permit să aducem bani de acasă"

Duminică, în etapa a a 6-a a Ligii I de fotbal feminin, ACS Banat Girls va avea o misiune imposibilă: de la ora 11.00, fetele din Banat vor primi în Valea Domanului replica campioanei Universitatea Olimpia Cluj, o trupă de Liga Campionilor. Avem un moral bun, vrem să ne bucurăm de fotbal şi suntem mândri că aducem la Reşiţa o echipă de un asemenea nivel, a spus Daniel Amariei.

“Nu avem alte accidentări, tot lotul este apt, să vedem care vor fi rezultatele testării COVID de mâine (joi, n.r.). Sperăm că nu vom avea surprize neplăcute la teste. Chiar dacă întâlnim campioana, nu ne dăm bătuţi. Ne dorim să facem un joc bun, să punem mingea jos şi să jucăm fotbal. Vrem să profităm de această şansă, deoarece nu întâlneşti prea des o echipă de Champions League. Ne mândrim că jucăm acest meci, cred că este un eveniment şi ne dorim să-l tratăm ca atare.”

foto: ACS Banat Girls

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.