Modele de cercei potrivite pentru petrecerile în aer liber

Nici bine nu a venit primăvara că deja cu toatele ne gândim la toate petrecerile în aer liber care ne așteaptă de acum înainte! Atmosfera incredibilă, ambientul natural și farmecul acestor petreceri sunt motive suficiente care fac prezența noastră obligatorie la asemenea ocazii. Și așa cum orice fashionistă știe, accesoriile sunt sarea și piperul ținutelor de petrecere în orice sezon, cu atât mai mult când vremea caldă își face simțită prezența.

În cazul femeilor, cerceii din metale prețioase se pot transforma în piesa de rezistență a ținutelor de petrecere, motiv pentru care am dedicat articolul de astăzi modelelor de cercei potrivite pentru petrecerile în aer liber. Iată cu ce tipuri de cercei îți poți accesoriza ținutele de sezon la astfel de evenimente!

Cercei cu șurub

Cerceii cu șurub sau stud earrings fac parte din acea categorie de bijuterii pe placul tuturor. Aceste modele de cercei sunt foarte ușor de purtat și de asortat cu ținutele, fiind ideali pentru petrecerile în aer liber. Și vestea bună este că există o mulțime de modele de cercei cu șurub pentru care poți opta: cercei stud cu diverse simboluri, cercei stud cu inimioare, cercei stud cu pietre prețioase și numeroase alte opțiuni pe placul fiecărei femei.

De interes:  De ce lenjeria de pat se îngălbenește?

Această versatilitate și varietate îi fac potriviți atât pentru ținutele pentru petreceri în aer liber cu rochii elegante, cât și pentru ținutele cu pantaloni sau salopete. Dacă dorești, însă, să-i evidențiezi, va fi nevoie de o coafură care să le sublinieze rafinamentul, motiv pentru care recomandăm prinderea părului într-un coc elegant sau într-un messy bun deopotrivă.

Cercei rotunzi

Cerceii rotunzi sunt alte bijuterii perfecte pentru petrecerile în aer liber. Fie că alegi să porți un model mai discret de cercei rotunzi din argint, pe care să-i asortezi unei rochii elegante, fie că optezi pentru o pereche de cercei rotunzi statement din aur galben, care să devină piesa de rezistență a ținutei tale, alegerea unor astfel de modele de cercei cu siguranță va reuși să-ți scoată întreaga ținută din anonimat.

Nici nu-ți poți imagina efectul wow al unor cercei rotunzi statement, în combinație cu o coafură beach waves și o rochie de mătase satinată!

Cercei lungi

Din colecția de cercei a unei femei nu trebuie să lipsească nici cerceii lungi, fie ei din aur sau din argint, căci și aceștia se vor potrivi de minune ținutelor pentru petreceri în aer liber. Fie că alegi un model stil lacrimă, fie că optezi pentru variantele de cercei lungi cu lanț, aceștia vor reuși să completeze perfect o ținută de petrecere și îți vor încadra într-un mod armonios trăsăturile feței.

De interes:  Totul despre injectarea buzelor cu acid hialuronic

Atunci când alegi astfel de accesorii, ideal ar fi să eviți purtarea unui colier și să optezi, în schimb, pentru o brățară fină din metale prețioase sau un inel cu pietre prețioase.

Cercei cu perle

Dacă dorești să faci o adevărată afirmație de stil în acest sezon prin intermediul bijuteriilor, atunci cerceii cu perle o pot face pentru tine. Perlele sunt, prin definiție, accesorii extrem de delicate și feminine, ceea ce înseamnă că vor reuși să aducă acea doză de rafinament ținutelor tale pentru petrecerile în aer liber. Și cum astfel de evenimente sunt ceva mai relaxate decât somptuoasele petreceri din restaurantele de lux, însă își păstrează din eleganță, o pereche de cercei cu perle se va dovedi accesoriul perfect pentru eveniment.

Dacă în calendarul tău de sezon se anunță o mulțime de petreceri în aer liber, sperăm că vei găsi acest articol inspirațional și că vei face cele mai bune alegeri în materie de bijuterii pentru ținutele de petrecere în aer liber. Doar există o mulțime de modele de cercei cu care să poți completa outfiturile, indiferent de stilul vestimentar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.