depozit bucuresti
Mai devreme sau mai tarziu, fiecare antreprenor a carui activitate este legata de livrari, transport, comert sau, intr-un fel sau altul, ii este necesar un loc pentru depozitarea marfurilor. In acest caz, ai nevoie de un depozit marfa Bucuresti. Multi dintre acesti antreprenori cauta indelung o locatie adecvata, spatii, echipamente etc. Fara a cunoaste termenii si fara o educatie logistica, iti va fi dificil sa determini ce este 100% potrivit pentru tine.

Informatii generale despre un depozit Bucuresti

In fiecare etapa a procesului de creare a produsului, de la extragerea materiilor prime la transferul catre consumatorul final, un producator sau furnizor de marfa are nevoie de locuri speciale pentru depozitare. Aceste locuri se numesc depozite marfa, pentru depozitarea marfurilor. Din punct de vedere logistic, depozitele sunt concepute pentru a egaliza fluctuatiile ofertei si cererii, pentru a sincroniza debitele de materii prime si produse finite. Depozitarea marfurilor intr-un anumit loc de depozitare, iti ofera timp pentru a evalua actiunile suplimentare si a tine evidenta stocului marfurilor, cu usurinta. Acesta este motivul pentru care depozitul este un element indispensabil al oricarui lant de aprovizionare. Si in functie de tipul si sarcini stabilite in acest proces, este necesar un anumit tip de depozit.
De interes:  IPTV ROMANIA

Ce tipuri de depozit marfa  exista?

Exista multe clasificari ale depozitelor de marfa, dar selectia principala este urmatoarea:
  • Depozit marfa pentru productie – de obicei situat pe teritoriul companiilor si este destinat depozitarii materiilor prime, a materialelor si a componentelor;
  • Depozit marfa Bucuresti pentru tranzit si transbordare – este utilizat pentru depozitarea pe termen scurt a marfurilor in timpul transportului si transbordarii.
  • Depozit marfuri vamale. Proiectat pentru depozitare temporara (cross docking Bucuresti) in zonele de asteptare pentru vamuire;
  • Depozit marfa  sezoniera – pentru bunuri de sezon;
  • Depozit marfa de rezerva – pentru stocuri in caz de urgenta;
  • Depozit marfa Bucuresti pentru distributie en-gros – depozite care furnizeaza marfuri lanturilor de magazine de vanzare cu amanuntul. Sarcina lor principala este sa accepte marfuri, sa le sorteze si sa le pregateasca pentru expediere in magazine;
  • Depozit marfa pentru vanzarea cu amanuntul – depozite comerciale.
In plus, spatiile variaza in functie de caracteristicile proiectarii. Depozitele pot ocupa de la o suta pana la cateva mii de metri patrati. Inaltimea conteaza si ea. Unele depozite de marfa permit stivuirea marfurilor numai la inaltimea cresterii umane, in timp ce in altele inaltimea depaseste 25 de metri.
De interes:  Revenire de senzație pentru ACS Dumbrăvița în finala Superligii de tenis de masă!

Depozit marfa Bucuresti – Clasificare

Un depozit marfa Bucuresti poate fi inchis, cu spatii separate; semi-inchis care au de la unu pana la trei pereti; deschis fiind echipat pe site-uri speciale. De asemenea, un depozit marfa Bucuresti, poate fi clasificat in functie de modul de stocare. Acest lucru este important in special pentru produsele care necesita o manipulare speciala. Depozitul de marfuri este clasificat si in functie de marfurile care vor fi depozitate in ele si anume, uscat, frigorific, cu congelatoare, izolat, incalzit, neincalzit etc. Daca ai nevoie de depozitare in Bucuresti, iti recomandam serviciile oferite de NAN Logistic – depozitul este situat pe centura Bucurestiului, in zona de sud cu acces rapid catre A1 si A2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.