Daca nu faceti parte din persoanele care sunt bine informate despre media, exista sanse mari sa nu fiti auzit de IPTV. Dar probabil ca il folositi de ani buni. Si este probabil ca il veti folosi mai mult pe viitor. IPTV creste rapid cu noi furnizori si servicii ce apar pe langa furnizorii de televiziune traditionale.

Dar ce este IPTV? Ce inseamna IPTV? Cum functioneaza? Si cum il puteti folosi pentru a va imbunatati experienta de vizionare TV?

IPTV reprezinta „televiziune cu protocol de internet”. „IP” din IPTV este acelasi cu cel din adresa dvs. IP sau VoIP, ceea ce inseamna ca programarea televiziunii este comunicata folosind protocolul internet.

Pentru a intelege ce inseamna asta, trebuie sa stiti un pic despre cum functioneaza non-IPTV. Cu televizorul prin cablu sau prin satelit, radiodifuzoarele trimit semnale si telespectatorii le primesc – nu puteti vedea decat ce este difuzat.

IPTV este diferit. In loc sa transmita continut prin impulsuri de lumina in cablu cu fibra optica sau unde radio dintr-un satelit, IPTV trimite emisiuni si filme prin conexiunea dvs. standard la internet. (Este posibil sa utilizati o conexiune la internet prin cablu sau satelit, dar acestea sunt independente de cele care poarta de obicei semnalele TV.)

De interes:  Partid nou pe scena politică din Armeniș

In loc sa difuzeze o serie de emisiuni intr-un anumit program, majoritatea IPTV utilizeaza videoclipuri la cerere (VOD) sau media cu timp. Exista o arhitectura de retea complicata din spatele tuturor, ceea ce face ca acesta sa functioneze, inclusiv o multime de transcodare de la semnalele traditionale la cele IP. Dar important este ca nu trebuie sa urmariti ce este difuzat, puteti spune furnizorului dvs. ce doriti sa urmariti si va vor trimite imediat.

Daca ati utilizat un serviciu de streaming precum Netflix sau Hulu, este aceeasi idee, dar cu TV in loc de filme sau emisiuni sindicalizate.

Intelegand ce este IPTV, acest tip de televiziune a inceput sa se raspandeasca din ce in ce mai mult si in Romania. Daca doriti sa va schimbati transimia de televiziune si sa adoptati IPTV-ul, foxiptvro.net ofera servicii de calitate de IPTV Romania online cu disponibilitatea de a testa serviciile timp de 2 zile.

In cazul in care va intrebati cat de rapid veti avea acces la acest tip de televiziune, serviciile FoxTv Romania se activeaza manual de catre operatori. Foxiptv.ro va ofera 3 tipuri de licente in functie de cerintele fiecarui client. Licentele acestora sunt urmatoarele:

  • Licenta pentru 1 TV + 1 MOBIL simultan.
  • Licenta pentru 2 TV + 2 MOBILE simultan.
  • Licenta pentru 3 TV + 3 MOBILE simultan.
De interes:  Ce trebuie să știi înainte să-ți cumperi un panou solar?

De asemenea, in cazul in care nu sunteti multumiti aveti posibilitatea de a va recupera banii. Acestia au o politica de returnare pe care o respecta.

Echipa FoxTv din Romania are o experienta bogata in industria de transmitere a canalelor TV romanesti si transformarea lor in format digital IPTV. Daca aveti mai multe intrebari despre ceea ce ofera FoxTv prin transmisia IPTV Romania si detalii despre pretul si facilitatile fiecarei licente, accesati site-ul foxiptvro.net.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.