Care este cea mai bună cabină de duș din sticlă?

O cabină de duș din sticlă este are o instalare simplă, deci nu ezita să iei în calcul o asemenea dotare modernă dacă în această primăvară vrei ca să îți modernizezi baia într-un mare fel.

Când vrei ca să îți remodelezi baia din temelii și începi ca să te informezi de pe internet, o să îți dai seama curând că există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de închiderea zonei dușului.

Există acea perdea din PVC dizgrațioasă, care se încarcă de microbi rapid, vrând-nevrând, dar și ușile glisante din sticlă elegante.

Ușile la o cabină cu duș pot să fie cu sau fără rame de susținere a sticlei. Bugetul pe care îl ai de cheltuit evident că este extrem de important în cazul unei renovări pe care o faci în locuință, iar cînd vorbim de baie cu atât mai mult.

Totuși, dacă ar fi ca să luăm în calcul ceea ce ne spun specialiștii în amenajări interioare, dar și aceia care profesează în domeniul igienei, cel mai bine at fi ca să se investească într-o cabină cu o ușă de duș din sticlă fără ramă.

Avantajele principale oferite de ușile de duș din sticlă fără rame

1. O asemenea ușă de cabină de duș permite luminii să o străbată fără nicio poticnire

Baia este una dintre acele zone din locuințe în care, la fel ca și în bucătărie, fluxul de lumină este esențial pentru activitățile rutiniere desfășurate în fiecare zi. 

Imaginați-vă ce groaznic ar fi să stați într-o cabină de duș întunecată și să începeți ca să orbecăiți după gelul de baie, șampon sau bucata de săpun .O ușă de duș din sticlă fără rame facilitează curgerea luminii naturale și artificiale în acel spațiu intim, este elementul care permite o vizibilitate foarte bună în cabina respectivă de duș.

O cabină din sticlă 100%, unde nu există rame face ca zona de duș să fie percepută ca fiind chiar mai mare decât în realitate. Perdelele de duș și ușile glisante ce alunecă pe niște șine pot tăia optic spațiul, în timp ce sticla va permite ochiului uman ca să vadă în spațiul ca fiind unitar, păcălind creierul că respectiva cameră de baie este mai mare. Dacă stați într-un bloc vechi, comunist, unde băile intenționat erau construite ca având niște dimensiuni meschine, cu atât mai mult o astfel de cabină de duș modernă este o soluție de modernizare demnă de aplicat în practică fără reținere.

2. Igienizarea mai ușoară a cabinei de duș din sticlă

Întrucât o ușă de sticlă fără ramă nu are spații de jur împrejur în care apa, șamponul și săpunul să se adune, este de la sine înțeles că și permite o mai ușoară igienizare.

Sticla este un material special, fără porozități care să permită acumularea de microorganisme periculoase pentru cei sănătatea umană, de aceea trebuie să profităm pe deplin de această calitate pe care o are.

Iată de ce o cabină realizată dintr-o sticlă special tratată, care are și capacitatea de autocurățare într-o anumită măsură, este cea mai potrivită alegere, deoarece ea se poate pur și simplu șterge cu o lavetă și eventual niște produse de curățat simple, pentru a deveni la fel de frumoasă, de strălucitoare ca în momentul montării în baie.

Vreți să aflați mai multe despre cabinele de sticlă pentru duș? Intrați acum pe xglas.eu, pentru că au acolo o mulțime de informații interesante care vă pot ușura alegerea dacă vă doriți o baie modernizată în acest an!

De interes:  Cum îți poți forma o rutină corectă de îngrijire a tenului cu produse hidratante?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.