Îmbrăcămintea de altădată era de obicei făcută din blană de animale pentru a ajuta oamenii nu numai să se acopere, ci și să se încălzească. Dacă modelele de haine de blană își păstrează încă locul în lumea modei, este pentru că, pe lângă faptul că oferă multe avantaje că ține de cald, este mai presus de toate plină de farmec și reprezintă luxul feminin în toată splendoarea sa. Nu asta vrei pentru iubita ta?

Desigur, ar fi ceva în neregulă cu utilizarea pielii de animale ca obiect de purtat, dar întrebarea este aceeași și atunci când cumperi piele, iar în zilele noastre, cine nu are o jachetă, pantofi, curele de ceas sau curele de piele? Așadar, lasă această ipocrizie deoparte și ia-ți timp să citești cele 4 motive pentru care ar trebui să îi cumperi o haină de blană iubitei tale.

Motivul 1: o haină de blană îți ține de cald iarna

Fiind făcută cu piele naturală, un strat de nurcă sau un strat de vulpe oferă de zece ori mai multă căldură în comparație cu un strat de material sintetic. Într-adevăr, blana naturală este compusă din fire de păr de diferite lungimi și dotate cu o densitate optimă care îi permite să furnizeze căldură. Nu îți vei mai auzi iubita plângându-se de frig.

Motivul 2: o haină de blană merge peste tot

Într-adevăr, spre deosebire de unele piese, blana este atemporală, dar mai ales versatilă. Blana poate trece de la o ținută elegantă la o ținută sportivă în funcție de restul hainelor. Cu atât mai multe motive pentru a se potrivi cu adidașii de alergare. De fapt, totul se potrivește, iar iubita ta nu se va putea plânge că nu găsește nimic de asociat cu noua ei rochie.

Motivul 3: blana durează în timp

Un cadou care durează! Dacă ești în căutarea unei piese atât de chic, dar și atât de puternice pentru a face față vremii reci, haina de blană este cea mai potrivită. Blana este rezistentă mai mult de zece ani, dar necesită totuși un minim de întreținere pentru a rezista în timp. Ce altă piesă de vestimentație îi amintește de efortul financiar al unui cadou atât de frumos pentru zece ani buni!

Motivul 4: o blană este sinonimă cu confortul

Fie că este utilizată în decorarea interioară, cu scop vestimentar sau ca accesoriu de modă, blana aduce confort maxim utilizatorului. Pentru a se încălzi iarna, cu siguranță vei reuși să o impresionezi oferindu-i o haină superbă de blană. Și pentru a o cuceri cu totul, pune în casă un covor de blană lângă șemineu sau acoperă canapeaua cu o piele frumoasă! Iubita ta va rămâne fără cuvinte.

De interes:  Cum puteți obține toate informațiile despre stiliștii și saloanele din oraș? Cu ajutorul Stailer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.