Produse premium pentru animale de la PetMax

Dragostea pentru animale poate fi arătată în multe feluri, însă noi am decis să le venim în ajutor celor care au acasă pisici, câini, pești sau păsări și chiar animale de fermă cu produse premium pentru îngrijirea acestora.

Produsele pe care le vindem online sunt de cea mai înaltă calitate și, mai mult decât atât, oferim livrare gratuită pe întreg teritoriul României.

Produse premium pentru animale fericite

Animalul tău de companie – fie că e câine, pisică, pasăre exotice, reptilă, rozătoare – sau animal mare pe care îl găsești de obicei la fermă ori pasăre de curte merită cea mai bună hrană umedă sau uscată, pe care o iubesc animalele din lumea-ntreagă.

Dacă se întâmplă ca acestea să sufere vreo afecțiune, nu este nicio problemă, pentru că avem și produse pe care de obicei le găsești într-o farmacie veterinară, însă de data aceasta le poți achiziționa online. Așadar, putem spune că ai parte atât de un pet shop, cât și de o farmacie veterinară online.

De interes:  Tu ce cuptor gastronomic preferi: pe gaz sau electric?

Petshop mai aproape de tine

Bunăstarea animalelor de companie depinde atât de mâncare, cât și de produsele de îngrijire. Se știe cât de importantă este igiena pentru acestea – asemeni celei pentru oameni – așa că la noi găsești șampoane, balsamuri, soluții repelente, perii și descâlcitoare pentru blănița prea lungă.

Toate cele de care ai nevoie pentru ca blănosul tău să se simtă bine și să arate impecabil mereu.

Accesorii pentru blănoși

Mâncarea și produsele de îngrijire sunt de nelipsit din nicio casă, însă ce ne facem fără accesoriMax găsești atât lese și hamuri pentru câini, cât și boluri pentru mâncare, apă și perne și pătuțuri.

Nu uităm nici de pisici, căci și ele au nevoie de tot ce-i mai drăguț în lume: boluri de mâncare, ansambluri de joacă și sisal ca să-și ascută ghearele, iar pentru că știm cât de mult le place confortul și căldura, perne și pătuțuri și pentru ele.

De interes:  Reparatii masini spalat -ideale pentru orice fel de model

Procesul de comandă online este unul extrem de simplu, însă dacă ai întrebări sau nelămuriri, îți stăm la dispoziție atât prin live chat, cât și pe e-mail și chiar la telefon. Facem orice trebuie pentru a te ajuta să iei deciziile cele mai bune pentru prietenul tău necuvântător.

Scopul nostru este să oferim bunăstare celor care nu și-o pot cumpăra singuri însă au încredere că stăpânii lor fac cele mai bune alegeri pentru ei.

Toate aceste produse te vor ajuta să ai un animal de companie sănătos, frumos și fericit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.