Fruntaşele Ligii a IV-a Caraş-Severin aşteaptă deciziile AJF. Cine va merge la barajul de promovare?

Barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal va avea loc între 1 şi 9 august, dar componenţele celor 14 mini-grupe nu au fost încă definitivate. Campioana cărăşeană va evolua în prima mini-grupă a Regiunii 4 Vest, alături de câştigătoarele din Gorj şi Arad. Doar Aradul şi-a desemnat deocamdată campioana: va merge la baraj Victoria Zăbrani, care aşteaptă să afle care îi vor fi adversarele.  În Caraş-Severin, competiţia pentru desemnarea campioanei ar putea avea loc după 15 iulie, spune Viorel Lolea, preşedintele AJF-ului cărăşean. Meciurile barajelor de promovare vor avea loc la început de august.

“Datele de desfășurare sunt între 1 și 9 august, noi urmând să disputăm meciurile 2 și 3. Așteptăm să se stabilească locul unde se vor desfășura partidele. Noi ne întâlnim zilnic să putem să creionăm un sfârșit de campionat, astfel încât să putem stabili campioana județului. În situația noastră mai sunt încă patru AFJ-uri în țară. Avem cele două serii, Oravița și Caransebeș, și ar fi nevoie de cel puțin două jocuri pentru a putea stabili campioana județeană. Este o problemă foarte mare din cauza pandemiei, dar eu sper ca după data de 15 iulie să ştim mai exact cum putem să desfășurăm fie acel play-off, fie sistemul încrucişat, cu semifinală şi finală, pentru a stabili campioana județeană”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

Referitor la barajul de promovare, fiecare mini-grupă va da o echipă pentru Liga a III-a. Principalul criteriu de departajare este cel al punctelor, urmat de numărul mai mare de puncte obţinute în  meciurile directe. Toate campioanele judeţene participante la baraj trebuie desemnate până la 27 iulie.

De interes:  Progresul Ezeriş sparge gheaţa! Primele trei puncte în Liga a III-a!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.